Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Eszköztípus szerint

Bármilyen korú és méretű a babád, bárhol is tart a mozgásfejlődésben, választhatsz több típus közül. Tőled és a család élethelyzetétől függ, hogy melyiket választod. Egyik sem jobb vagy rosszabb, hanem a különböző tulajdonságaik lehetnek számodra éppen előnyösebbek vagy kevésbé vonzóak (milyen helyzetekben használod, mennyi időt, milyen idős koráig, mennyit kötöznél, mennyi időt és energiát fektetnél a megtanulásába, zavar-e ha leér a földre, milyen anyagot veszel szívesen kézbe, mi tetszik, mennyit szánsz rá, mennyire van melegetek, mennyire vagytok fázósak, milyen a teherbírásod, stb.):

  • Választhatod a hosszú kötözős kendőket, kisebbeknek a rugalmast is;
  • választhatod a karikás kendőket;
  • Választhatod az előre már teljesen kialakított csatosokat;
  • Választhatod a formázott, de ölelősebb és némi kötözéssel járó mei tai-okat, félcsatosokat.

Akármilyen hordozóeszközt is választasz, számíthatsz a tudásunkra: erősségünk, hogy bármely hordozóeszközből kihozzuk a maximumot, valamint hogy átlássuk - és ha szeretnéd, megmutassuk neked is -, hogy mik az eszköz erősségei és mik a korlátai. Az csak természetes, hogy közben maximálisan figyelünk a baba biztonságára és a te egészségedre is!

Csatos hordozók Csatos hordozók
Újszülött kortól
Hordozókendők Hordozókendők
Újszülött kortól
Mei taiok és társaik Mei taiok és társaik
Újszülött kortól

Keresés