Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Ösztöndíjalap a tanfolyamainkhoz és a konzultációkhoz

Testközelség és értő figyelem minden babának jár

...a pihentető alvás pedig mindehhez elengedhetetlen! Árainkat a lehető legalacsonyabban tartjuk, hogy minél több családnak elérhető legyen a segítségünk. Aki pedig jelzi, hogy szeretne tanulni vagy segítséget kérni tőlünk, de szűkös anyagi forrásai korlátozzák ebben, támogatjuk. Lelkesítő megélni, hogy 2012 óta a ti segítségetekkel még több családnak tudunk segíteni!


Fogjunk össze!

Ajándékozd meg más babáját is a hordozás, a szoptatás, az igény szerinti tápszeres táplálás és a pihentebb babázás élményével! Ha megteheted, kérünk, támogasd az ösztöndíjalapunkat, hogy azok is tanulhassanak, akiknek ez a lehetőség önerőből nélkül nem elérhető!

A családoknak együtt segítünk: minden támogatott család fele részben az ösztöndíjalap terhére, fele részben a cégünk terhére kap támogatást.


A pénz nem lehet akadály!

Ha szeretnél eljönni hozzánk tanulni, ha szeretnéd a segítségünket kérni, ám anyagilag túl megterhelő lenne a tanfolyam/konzultáció, amire jönnél, ne mondj le a segítségünkről! Meghosszabbítjuk a takaródat, hogy tovább nyújtózhass! A tanfolyam/konzultáció díjához igényelj kiegészítést az ösztöndíjalapunkból. Jelentkezz a vágyott tanfolyamra, és a megjegyzés rovatban vagy e-mailben jelezd ösztöndíj-igényedet. Felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket.

Keresés