Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Nyitvatartás / Opening hours

Személyes átvétel, vásárlás, kölcsönzés, ingyenes eszközpróbálás: minderre lehetőség van a nyitvatartási idő alatt.

Personal pick-up point for our webshop, you can also purchase, rent, and try on several baby carriers for free: all this is possible during opening hours.

  • kedd/Tuesday: 12:00-15:00
  • csütörtök/Thursday: 12:00-15:00
  • szombat/Saturday: 12:00-15:00

Ha a próbáláshoz személyre szabott és csak neked szóló, csak rád figyelő szaksegítséget szeretnél, akkor hordozási tanácsadásra ITT FOGLALJ IDŐPONTOT! A hordozási tanácsadás változó időpontokban érhető el, nyitvatartási időben és azon kívül is.

Would you like personalized assistance, exclusively tailored to you? Call Lenke at +36/20416 9491 (or email lenke@hordozo.hu) so you can make an appointment with her for your one-on-one session of babywearing how-tos and whys.


Cím/Address: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 32., az udvarban.
Telefonszám/Phone:
+3620/317-317-8.

Non-stop eléred csoportjainkat, Youtube-csatornánkat, videó-tanfolyamainkat.


Hordozóeszköz-kölcsönzés

A Hordozóházban egyedülállóan sokfajta (nem viccelünk, több száz!) hordozóeszközt megnézhetsz, kipróbálhatsz és kikölcsönözhetsz egy helyen.

Ha kölcsönözni szeretnél és tudod pontosan melyik eszközt, akkor ezen az űrlapon foglald le az eszközt és gyere átvételi időben érte vagy kérd, hogy postázzuk el neked.
Ha kölcsönözni szeretnél, de még nem tudod, melyik eszközt, akkor eldöntheted, hogyan segítsünk neked:


Oktatás

Előre egyeztetett időpontban tanulhatsz hordozni profi segítséggel, gyorsan és hatékonyan: A babahordozási tanácsadásról a részleteket itt találod.

Szintén előre egyeztetett időpontban alvás-altatás, szoptatás, tápszeres táplálás, hasfájás, és mozgásfejlődés témában is számíthatsz profi szakértőink segítségére.


Bolt

A Hordozóházban személyesen megnézheted webshopunk kínálatát élőben.


És még?

Megcsodálhatod piciny múzeumunk autentikus hordozóeszközeit!

Olvasgathatsz a helyben található könyvtárunkból szemezgetve!

Megpihenhetsz, szoptathatsz, etethetsz, kávézhatsz, teázhatsz, ehetsz, ihatsz baba-, gyerek-, családbarát, nyugodt helyen, Budapest közepén. Hordozásillattal teli levegőt szippanthatsz kedvedre, minden kötelezettség nélkül!


Mindezt egy helyen: a budapesti Hordozóházban!

Keresés