Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Hordozási tanácsadás

Foglalj időpontot magadnak, amikor profi tanárunk csak nektek segít, abban és úgy, ahogy ti szeretnétek. 

  • Eszközt szeretnél választani? Kikeresheted a nektek valót információs oldalainkon, vagy rögtön választ kaphatsz a kérdéseidre szakértő tanárunktól. 
    Tanácsadás után rögtön kölcsönözhetsz is, hogy a mindennapokban is kipróbáld az eszközt. Vásárolhatsz is a boltunkban, vagy szeretettel ajánljuk partnereinket. 

  • Szeretnéd megtanulni, hogyan használd a babahordozódat? Tanácsadáson lépésről lépésre végigkísérünk a te ütemedben a tanulási folyamaton, ott és akkor állunk meg, amikor neked szükséges. Tanulhatsz a babáddal, vagy előbb gyakorlóbabával, utána a saját babáddal. Tanácsadás után videólinket küldünk, ezek emlékeztetnek a tanultakra. 

  • Az eszközparkunkban sok-sok márka képviselteti magát. Elsősorban azok, amelyeket jó szívvel ajánlunk, mert átmentek a szigorú szakmai szűrőnkön. Ugyanakkor sok más eszközt is kézbe vehetsz, felpróbálhatsz és kikölcsönözhetsz.


Melyik tanácsadást válasszam? 

Írj nekünk vagy hívj minket, ha kérdésed van: hordozohaz@hordozo.hu, +3620/317-317-8.

Rendezés:

Keresés