Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hogyan viszonyulunk a pénzhez?

Miért célunk a gazdasági siker?

Fontosnak tartjuk, hogy gazdaságilag is sikeresek legyünk, mert ennek köszönhető az, hogy 2006 óta intenzíven dolgozhatunk a fönti célokért, és ez a záloga annak, hogy a jövőben még több családot segítsünk hozzá a testközeli gondoskodáshoz.


És mi az, ami a gazdasági sikernél sokkal fontosabb?

A gazdasági sikerességnél előbbrevalóak azonban a kitűzött céljaink, azaz az ügy, amit szolgálunk, és az emberi kapcsolatok. Hiszünk benne, hogy mindezek teljes tiszteletben tartása mellett is lehetséges pénzügyileg sikeres vállalkozást működtetni, amennyiben azonban választani kell a kettő között, az erkölcsi és nem a gazdasági siker mellett köteleztük el magunkat.

Ez a gyakorlatban többek között azt is jelenti, hogy a boltunk választékát összhangba hoztuk a szakmai meggyőződésünkkel. Magyarul kizárólag olyan termékeket árulunk, amit meleg szívvel ajánlani is tudunk a családoknak. Ennek érdekében a forgalmazás előtt mindig időt és fáradtságot nem kímélve megismerjük és teszteljük a termékeket.


És akinek az áraink nem megfizethetőek?

Fontos nekünk, hogy azoknak is segítsünk, akiknek szűkösebbek az anyagi lehetőségei. Ennek érdekében

  • ösztöndíjalapot működtetünk,
  • rugalmasan és széles körűen lehetőséget biztosítunk részletfizetésre,
  • és arra is hogy a szolgáltatásainkért ne csak pénzzel, hanem kölcsönös munkával is lehessen fizetni.

Munkánknak természetes része az önkénteskedés

...és a társadalmi felelősségvállalás. Rendezvényekre megyünk tanácsadni, előadni, élményt adni fizetésképességtől függetlenül (ez húsz-negyven ingyen részvétel évente). Új és használt hordozóeszközöket adományozunk rászorulóknak: kórházaknak, magánszemélyeknek, akik nem engedhetik meg a vásárlást, még a részletfizetést sem, menekülteknek, babahordozó kluboknak. Nehéz helyzetben lévő családokat támogatunk hosszútávú követéssel, gyámüggyel, fejlesztőorvossal együtt dolgozva a gyermek jólétéért. Havi rendszerességgel látogatjuk az ÁEK koraszülött intenzív osztályát (PIC), ahol az orvosokkal együttműködve segítjük az anyákat a hordozáshoz. Hazai és külföldi gyártók kérésére babahordozókat, kiegészítőket tesztelünk és segítünk a fejlesztésben. YouTube csatornánkon, Facebook csoportjainkban és cikkeinken keresztül ingyen adjuk tudásunk javát.


Fontos számunkra a legális és átlátható működés

A munkatársainkat legálisan alkalmazzuk. A vásárlóinknak és a nálunk tanulóknak bizonylatot adunk a fizetéskor. Az adókat befizetjük, a ránk és a tevékenységünkre vonatkozó szabályokat betartjuk.

Az írásunk születésének pillanatában a magyar munkaadói gyakorlatban egyedülálló módon minden munkatársunk GYES-en lévő vagy onnan frissen visszatért anyuka, aki részmunkaidőben dolgozik, és minden olyan munkát, aminél ez lehetséges, szabad időbeosztással és/vagy otthonról végez.

Keresés