Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Milyen bolt ez?

Milyen bolt ez?

Miért van ez a bolt?

Mert olyan boltot álmodtunk meg, ahol minden termék azt segíti, hogy te és a babád összehangolódjatok, és hogy közel legyetek egymáshoz. Hiszen tudjuk, hogy ez az, ami igazán fontos! Olyan boltot, ahol a termékek mögött tiszta szakértelem és érzékeny segítség van egyszerre.

Bővebben…


Boltunkat az iskolánk irányítja – az iskolánk független iskola

Boltunkat nem „boltos nénik”, hanem a babahordozó iskolánk vezetője és oktatói, az alvásszakértőink és a szoptatási tanácsadóink hozták létre és működtetik. Kérlelhetetlen szakmai igényességgel állítjuk össze a kínálatot, és adjuk meg a termékekről a vásárláshoz szükséges információkat, fogalmazzuk meg ajánlásainkat.

Bővebben…


A babahordozó-eszközökről: mi kapható nálunk, és mi nem?

Minden hordozó, ami kapható nálunk, nagyon szigorú szakmai szűrőn ment keresztül. Több, mint egy évtizedes munkánk gyümölcse, hogy a hazai hordozós életben a hordozóeszközöknek presztízs, ha fölkerülnek a polcainkra. Megosztjuk veled is a szempontjainkat, amiket érvényesítünk a kínálatunk összeállításakor.

Bővebben…


Az etetést és szoptatást támogató termékekről: mi kapható nálunk és mi nem?

Weshopunknak erre a részére is maradéktalanul igaz a már megismert szakmai igényesség. Termékválasztékunkat és termékleírásainkat IBCLC szoptatási tanácsadónk hozta létre a legszigorúbb szakmai tudásával, az anyák és a babák felé forduló érzékenységével, az ő szolgálatuk szándékával.

Bővebben…


Mi kapható nálunk még?

Kiegészítők hordozóeszközökhöz, hordozós kabátok, pulcsik, babatakarók, hordozáskompatibilis táskák, nyakláncok, játékhordozók, könyvek…

Bővebben…


Besétálhatsz a boltunkba a valóságban is!

…ahol átvételi időpontban átveheted a kölcsönözni kívánt eszközöket, megnézheted élőben a webshop termékeit, átveheted a megrendelt termékeket.

 

Keresés