Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Mi kapható nálunk még?

Kiegészítők hordozóeszközökhöz

Hogy a hordozód pont olyan legyen, amilyennek te szereted!


Hordozós kabátok, pulcsik, babatakarók

…amikkel kényelmes, praktikus és biztonságos a hordozás hidegben is.

Ruhácskák, amik melegen tartják vagy pont a naptól védik a kis buksikat és lábacskákat.

Természetesen a hordozós ruhákat ugyanolyan gondosan válogatjuk, mint ahogyan a hordozóeszközöket: csak gondosan tesztelt, jó minőségű és jól bevált ruhákat találsz nálunk, hogy csak azon kelljen gondolkodnod, hogy melyik való a legjobban hozzátok.


Hordozáskompatibilis táskák

…szépek és a hordozáshoz tökéletesen praktikusak.


Nyakláncok

…amiket hordozott babával is biztonsággal hordhatsz, sőt, akár babakézbe és –szájba is kerülhetnek. Így egyszerre csinosítod magad, és viszel magaddal játékot/rágókát. Ha kinövi a baba ezt a fajta játékot, és ez a funkciója emlékké válik, a trendi láncod megmarad!


Játékhordozók

…mert a hordozott babákból hordozós szülők lesznek, amit itt az ideje gyakorolni! A kicsi a maciját játékhordozó nélkül is – bármivel – magára köti, hiszen pontosan érzi: nem az eszköz, hanem a testközelség a fontos! De pontosan ezért mekkora lesz az öröm, amikor megkapja a játékhordozóját! Ami talán pont olyan, mint amilyenben te viszed a kistesót…

A játékhordozó garantáltan nagyon sokat és sokáig használt játék lesz – örök darab!


Könyvek

…amikből a baba, a kisgyerek és a család működéséről tudhatsz meg információkat, amelyek tudatában sokkal könnyebbek a mindennapok. Könyvek, amik segítik átlátni, hogy az együttlétetekből mi az, ami a kapcsolatotokat erősíti, és hogy mi mindennek a jelentősége.

Keresés