Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Az etetést és szoptatást támogató termékekről: mi kapható nálunk és mi nem?

A bolt, amit szoptatási tanácsadó irányít

Termékválasztékunkat és termékleírásainkat IBCLC szoptatási tanácsadónk alakította ki a legszigorúbb szakmai tudásával, az anyák és a babák felé forduló érzékenységével, az ő szolgálatuk szándékával.

Egyedülálló kombináció alakult így ki: olyan bolt, amit szoptatási tanácsadó irányít – a Hordozóháztól már megszokott kérlelhetetlen szakmai igényességgel, a családok szolgálatában!


Mellápoló termékeink

…között csak olyat találsz,

  • amire – adott helyzetben – valóban szükség van, szükség lehet,
  • amik tökéletesen szoptatásbarátak
  • és minőségiek.

Ilyenek a jól megválasztott melltartóbetétek és a tiszta lanolin.


Találsz nálunk eszközöket speciális helyzetekhez

Ezek segítenek megoldani szoptatási problémákat, átlendülni szoptatási nehézségeken. Mindegyik maximálisan szoptatásbarát, azaz tökéletesen alkalmas arra, hogy megmaradjatok a kizárólagos szoptatásnál vagy visszatérjetek hozzá, ha szeretnétek.

Ebben a termékkategóriában majdnem minden termék olyan, hogy ha szükségetek van rá, akkor több, mint valószínű, hogy szükségetek van szoptatási tanácsadó támogatására is.


Tejgyűjtés, tejpótlás

…címszóval árulunk


Miért árulunk cumikat?

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nem szoptató anyák is ugyanolyan minőségű szakmai és érzelmi támogatást kapjanak, mint a szoptatók. Ezért a termékeink között találsz olyanokat is, amikre a nem szoptatott babáknak van szükségük, közöttük etető- és játszócumit is. A cumi ugyanis bár a szoptatott babának a szoptatásra nézve komoly kockázatot jelent, a nem szoptatott babának viszont rendkívül fontos!

Az, hogy a nem szopó babának legyen nyugtatócumija, és hogy a nyugtató- és etetőcumija megfelelő minőségű legyen, kulcsfontosságú ahhoz, hogy a baba megkapja az életkorának, az igényeinek megfelelő gondoskodást. Ehhez, természetesen nem elég a megfelelő cumikat kiválasztani, hanem tudni kell azt is, hogy hogyan használjuk azokat, de a megfelelő cumikkal való gondoskodás elengedhetetlen feltétel.

Bármilyen fontos is a jó választás, a szokásos bababoltokban rendkívül nehéz – ilyen értelemben – jó cumit találni. Ezért válogattunk, és árulunk cumit – de csak olyanokat, amikkel lehetséges az igény szerinti cumisüveges gondoskodás!

Nagyon körüktekintően gondoskodunk arról is, hogy az a tény, hogy árulunk cumikat, ne veszélyezetesse a szoptatott babák szoptatását. Mert a szoptatott és a nem szoptatott babák egyformán fontosak nekünk!

Keresés