Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Vanamo hordozókendő - szivárvány (gyémánt), kék felvetőszállal, 460 cm

Kendőkülönlegesség Finnországból.
A születés pillanatától akármeddig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!


Vanamo szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Vanamo cég Finnországban készít különleges szövésű kendőket, a szövet textúráját a váltakozó szövéstípus adja. Eredeti neve: Sateenkaari Ruutu blue
Így néz ki
Hosszában csíkos kendő. Szélesebb világoskék csíkok és szivárvány csíkok váltják egymást. A felvető szál kék. Mindkét hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei csapottak.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?

A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.

Leírás

A többi tulajdonsága

Hosszúság

Ez a kendő 6-os méretű, azaz 460 cm lesz az első mosás után. Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak. Anyaga: 100% biopamut. Szövése, festése: Gyémánt szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 280 g/m2.

Videók

Keresés