Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt

Ár:
5.900 Ft

Foglalj időpontot magadnak itt!

amikortól

  • profi tanárunk csak nektek segít;
  • helyszín: az otthonod kényelméből online (messengeren, Skype-on videóhívással) vagy a Hordozóház;
  • a minikonzultáció díját kifizetheted utólag is, akár személyesen, akár banki átutalással; ha azonban már most kifizetnéd, akkor ne feledkezz el arról, hogy a kosárba tevés/fizetés előtt vagy után foglalj magadnak időpontot is, hogy a fizetéssel együtt az időpontod is meglegyen a konzultációra;
  • a kedvezményes konzultációs díjat akkor tudod érvényesíteni, ha a konzultáció után közvetlenül raktáron lévő terméket választasz. Ha inkább rendelsz, akkor válassz, hogy melyik kedvezményt használod fel: ingyenes kölcsönzést kérsz-e, amíg a megrendeld hordozódra vársz, vagy a kedvezményes tanácsadást.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-07-23

Leírás

Miben segítünk 25 perc alatt?

Bármiben, ami babahordozással kapcsolatos: eszközválasztás, próbálgatás, eszközhasználat tanulása.


Ez persze egyéni, de támpontként íme a tapasztalatunk – hordozóeszközönként. Ugorj ahhoz az eszközhöz, amelyikről tanulni szeretnél!

Melyik hordozót válasszam?

25 perc alatt nagyot léphetünk előre a "melyik eszközt válasszam" dilemmában.

Ha szeretnéd, hogy az eszközválasztásban is segítsünk, és azt is megtanuljuk, hogy hogyan kell használni a választott eszközt, akkor számíts rá, hogy önmagában az eszközválasztáshoz szükség lesz 25 percre! A nyugodt és hatékony tanuláshoz foglalj további időponto(ka)t.


Bondolino

Bondolino használatát általában egy pozícióban, azaz elöl, csípőn vagy háton tudjuk megtanulni 25 perc alatt.


Csatos hordozók

csatos hordozók használatát általában egy pozícióban, azaz elöl, csípőn vagy háton tudjuk megtanulni 25 perc alatt.


Pöti

Pöti használatát általában egy pozícióban, azaz elöl, csípőn vagy háton tudjuk megtanulni 25 perc alatt.


Caboo

A Caboo használatának alapos megtanulásához két időpontot foglalj. Ha már használod a hordozót, és csak csiszolni szeretnéd a tudásodat, arra 25 perc is elég lehet.


Szövött karikás kendő

Ha a szövött karikás kendő használatát szeretnéd megtanulni használni egy pozícióban (elöl/csípőn/háton), akkor az alapos és nyugodt tanuláshoz két időpontot foglalj. Ha már használtál karikást, és csak csiszolni szeretnéd a tudásodat, arra elég lehet a 25 perc.


Kötős kenguru (mei tai)

mei tai (kötős kenguru) is a karikáshoz hasonló: 25 perc a már gyakorolt kötésed pontosítására elég. Ha két időpontot foglalsz, akkor az első lépésektől megtanulhatjuk a mei tai használatát egy pozícióban, azaz elöl, csípőn vagy háton.


Kötözős kendők (szövött hordozókendő, Zsömbi, rugalmas kendők)

A kötözős kendőknél (szövött kendőZsömbi, rugalmas kendő) egy kötés megtanulásához legalább kétszer 25 percre van szükség, de háti kötéshez akár többre. A nálunk tanult kötésed csiszolására vagy arra, hogy az autodidakta tanulásodhoz szempontokat, ötleteket kapj, elég lehet a 25 perc is.


És ha ez nekem drága?

Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, használd az ösztöndíjalapunkat! Hordozást minden babának – ezen nem múlhat!

Hogy minden simán menjen

...érkezz legalább negyed órával a lefoglalt időpont előtt, hogy a lefoglalt idődet tényleg ki tudd használni!

Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, használd ösztöndíjalapunkat! Hordozást minden babának - ezen nem múlhat!

Ha kérdésed van a tanácsadással kapcsolatban, keress bennünket!


Elégedettség-garancia

A minikonzultációkon minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Köszönjük, ha te is megosztod velünk a véleményedet azzal, hogy kitöltöd a kérdőívet, amit a tanácsadás után küldünk neked.

Tanácsadásaink, konzultációink garanciálisak. Ha nem vagy megelégedve azzal, amit kaptál, jelezd ezt nekünk, hogy orvosolhassuk.

Keresés