Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Amíg a megrendelt hordozódra vársz - ingyenes kölcsönzés

Ár:
0 Ft

Milyen esetben ingyenes a hordozóeszköz-kölcsönzés?

Akkor, ha olyan hordozóeszközt rendelsz nálunk megvételre, amit nem tudsz azonnal átvenni, mert éppen nincs raktáron. Ilyenkor addig, amíg a saját hordozód meg nem érkezik, ingyen kölcsönözhetsz tőlünk egy hordozóeszközt, hogy addig is szabadon hordozhass.

Elérhetőség: Raktáron
Kapható választék:
Hogyan kerül hozzád a hordozó?:
Első részletet fizetsz?:

Leírás

Milyen hordozót kapok ingyen?

Nem biztos, hogy (azonnal) tudunk pont olyan kölcsönhordozót biztosítani, amilyet rendeltél, mert előfordulhat, hogy pont mindegyik kint van más családoknál. Ebben az esetben ugyanúgy választhatsz a rendelkezésre álló kölcsönözhető hordozóeszközök közül, mintha pénzért kölcsönöznél, azaz vihetsz bármit, ami éppen bent van nálunk. Elő is jegyezhetsz magadnak hordozóeszközt, és bármikor cserélheted is, ami nálad van. Letéti díjat ugyanúgy kérünk a hordozóért, amit természetesen visszakapsz, amikor a hordozót visszahozod.

Ha a webshopban rendelsz úgy, hogy várnod kell a hordozódra, mert nincsen raktáron, a kölcsönzési igényedet jelezheted a megrendelés megjegyzés rovatában. Postán is szívesen elküldjük a kölcsön hordozót, a távolság nem akadály! Ez esetben a letéti díjat utalva kérjük, és a kölcsönhordozó postázási költsége téged terhel.


Meddig lehet nálam a hordozó ingyen?

Amikor az általad rendelt hordozó megérkezik a Hordozóházba, telefonon vagy ímélben értesítünk téged erről. Az értesítéstől számítva hét napig ingyenes még számodra a kölcsönzés. Ha ennél tovább van kint nálad a kölcsönzött hordozó, akkor azt a normál kölcsönzési tarifával és szabályok szerint kell fizetned. Ez esetben, kérünk, jelezz vissza mielőbb, hogy mikor kerül vissza hozzánk a hordozó és viszed el a sajátodat.


És ha meggondolom magam, és végül mégsem veszem meg a megrendelt hordozót?

Akkor számodra a kölcsönzés mégsem ingyenes: a kölcsönzési díjat a normál tarifa szerint a kölcsönzés kezdetétől, visszamenőleg elkérjük tőled.


És ha esetleg ti nem tudjátok teljesíteni a megrendelésemet?

Ritkán, de előfordulhat, hogy a rendelésedet mégsem tudjuk az előre kért módon teljesíteni. Ebben az esetben természetesen értesítünk téged erről. Ha szeretnéd, kérhetsz más fajta/más színű/mintájú hordozót. Ha rendelsz egy újabb/másik terméket, akkor továbbra is megillet az ingyenes kölcsönzés, de ha úgy döntesz, hogy mégsem vásárolsz nálunk (mást), akkor még hét napod van a nálad lévő eszköz visszahozatalára úgy, hogy addig még ingyen kölcsönzöd azt. Ha ennél tovább marad nálad az eszköz, akkor az egy héten túl fizetned kell a kölcsönzésért a szokásos rend szerint.

Ha olyan fordul elő, hogy megrendeled a másik hordozót, azonban végül meggondolod magad, és mégsem vásárolod meg azt, akkor visszamenőleg onnantól kell kifizetned a kölcsönzést, amikor értesítettünk arról, hogy az eredeti megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni.

Keresés