Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Hordozós dilemma: és miben vigyem a cuccomat?!

Hordozós dilemma: és miben vigyem a cuccomat?!

Gyerekkel mindig vinnem kell valamit magammal, és minél több/kisebb gyerekkel indulok el otthonról, annál többet. Íme a tippjeink, hogy könnyebb legyen.

Tényleg szükség van mindenre?

Néha nem árt átnéznünk, hogy tényleg mindent muszáj-e vinnünk, ami bent van a pakkban. Kavicsokat, koszos zsepiket, pót-kézmosófolyadékot, fél éve kinőtt váltónadrágot, és egyebeket nyugodtan vegyél ki a csomagodból, már ne vidd magaddal. Máris könnyebb!


A kis mindenes

Ha csak kiugrok valahova, vagy éppen gyerektelenül megyek, egy kis mindenesre támaszkodok. Úgy kb. ezek férnek a kis mindenesembe: kulcs, zsepi, telefon, pénztárca és társaik.

Ilyen lehet a KiBi zsebtáska, ami olyan, mintha egy hatalmas plusz zsebem lenne: övtáskaként, válltáskaként is használható, fél kézzel is megtalálom a dolgokat, és bár kicsi, mégis több osztatú – szuper darab, karabinerrel a hodozóra is felerősíthető vagy más hevederre. Más stílus, de hasonlóan sokoldalú a Pikk Pakk Pöti övtáskája. Vagy választhatsz a hordozókendőddel azonos anyagú Didymos övtáskát is.

Ugyanakkor bármilyen övtáska, kis tarisznya, crossbag tudja ezeket.


Hordozós táska  

Amikor kicsit többet vinnék magammal, mint a legszükségesebbek (a föntiek mellé még egy kis harapnivaló, pelus, teniszlabda, aszfaltkréta és egy vászonszatyor, just in case, no meg a víz), akkor jöhet a hordozós táska. Ezeket derékra, vállra, elölre, hátra vagy akárhova tehetem, ahogy éppen a helyzet hozza. Teljes a szín-, méret- és formaválaszték, így tuti, hogy valamelyikbe beleszerettek. Az egyiket magamra köthetem, a másik csatos, és vannak övtáska jellegűek is. Tobzódj a választékban:

  • Bora
  • Didymos
  • Love Radius
  • KiBi
  • Pikk Pakk

Ugyanakkor egy általvetős tarisznyával is megoldhatod. Estleg beleteszel egy táskarendezőt, hogy ne a legaljáról kelljen kihámozni a kulcsot vagy a papírzsepit. 


A nagypályás megoldás: a mamakocsi  

Mi van akkor, ha tényleg sok a cucc? Ha a gyereknek könyvet, váltóruhát, ebédet és kedvenc plüsst is vinnél? Ha megejtenél egy vásárlást, vagy éppen két kiló krumplit is vinnél haza? Ez az a pont, ahol nem szivatnám magamat/a testemet tovább. Elő a gurulós bevásárlókocsival! Ebből jó sokat teszteltünk az elmúlt egy évtizedben. Könnyűnek kell lennie, jól guruljon, lehessen jól pakolni, tartós legyen, és szééééép! Az a jó hírem, hogy találtunk ilyet! Szeretettel ajánljuk a Rolsereket! Ne cipekedjetek, vigyázzatok magatokra!  

Keresés