Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hordozós dilemma: és miben vigyem a cuccomat?!

Hordozós dilemma: és miben vigyem a cuccomat?!

Gyerekkel mindig vinnem kell valamit magammal, és minél több/kisebb gyerekkel indulok el otthonról, annál többet. Íme a tippjeink, hogy könnyebb legyen.

Tényleg szükség van mindenre?

Néha nem árt átnéznünk, hogy tényleg mindent muszáj-e vinnünk, ami bent van a pakkban. Kavicsokat, koszos zsepiket, pót-kézmosófolyadékot, fél éve kinőtt váltónadrágot, és egyebeket nyugodtan vegyél ki a csomagodból, már ne vidd magaddal. Máris könnyebb!


A kis mindenes

Ha csak kiugrok valahova, vagy éppen gyerektelenül megyek, egy kis mindenesre támaszkodok. Úgy kb. ezek férnek a kis mindenesembe: kulcs, zsepi, telefon, pénztárca és társaik.

Ilyen lehet a Magyarinda kis tarisznya, ami olyan, mintha egy hatalmas plusz zsebem lenne: övtáskaként, válltáskaként is használható, fél kézzel is megtalálom a dolgokat, és bár kicsi, mégis több osztatú – szuper darab. Vagy a manduca övtáska, ami profi, minőségi, mint a manduca hordozók is. Kicsi, övre és a hordozó derékpántjára is ráhúzható, és vállon is átvethető – mindig ahogy neked a legpraktikusabb!


Hordozós táska  

Amikor kicsit többet vinnék magammal, mint a legszükségesebbek (a föntiek mellé még egy kis harapnivaló, pelus, teniszlabda, aszfaltkréta és egy vászonszatyor, just in case, no meg a víz), akkor jöhet a hordozós táska. Ezeket derékra, vállra, elölre, hátra vagy akárhova tehetem, ahogy éppen a helyzet hozza. Teljes a szín-, méret- és formaválaszték, így tuti, hogy valamelyikbe beleszerettek. Az egyiket magamra köthetem, a másik csatos, és vannak övtáska jellegűek is. Tobzódj a választékban:

  • Bora
  • Hoppediz
  • Didymos
  • emeibaby
  • KiBi

A nagypályás megoldás: a mamakocsi  

Mi van akkor, ha tényleg sok a cucc? Ha a gyereknek könyvet, váltóruhát, ebédet és kedvenc plüsst is vinnél? Ha megejtenél egy vásárlást, vagy éppen két kiló krumplit is vinnél haza? Ez az a pont, ahol nem szivatnám magamat/a testemet tovább. Elő a gurulós bevásárlókocsival! Ebből jó sokat teszteltünk az elmúlt egy évtizedben. Könnyűnek kell lennie, jól guruljon, lehessen jól pakolni, tartós legyen, és szééééép! Az a jó hírem, hogy találtunk ilyet! Szeretettel ajánljuk a Rolsereket! Ne cipekedjetek, vigyázzatok magatokra!  

Keresés