Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Babahordozás

Babahordozás

Hordozás és öltöztetés nyári melegben

Hordozzak – ilyen melegben?!

Nyáron meleg van. Hát még ha egy baba is rajtam van! Ahol a testünk egymáshoz ér, alaposan összeizzadunk… Kell ez nekem?

Nem biztos, nem mindig és nem mindenáron. Mérlegeld, hogy nektek hogyan viselhető jobban a nyári kánikula. A babának sem kell mindig, de meglepő, hogy milyen gyakran fürdenek inkább velünk az izzadságban, mintsem hogy letéve, tőlünk távol legyenek.

Milyen eszközt válasszak? Ez a leggyakoribb kérdés, amit feltesztek élőben a Hordozóházban vagy különböző csoportokban. Sokszor két sor a kérdés, de válaszolni nem tudunk két sorban.
Manduca® csatosok: First vs XT Mi a különbség a két népszerű manduca csatos között? Melyiket válasszam?
A különbség a baba körüli hátrész kialakításában van.
Pöti karikás kendő ..avagy a Love Radius kis kendője csomó nélkül
Régi idők és távoli tájak babahordozási szokásai

For English click here.

Babahordozó-eszközök történeti és néprajzi gyűjteménye

Miben és hogyan vitték a babáikat eleink itt és a Föld távoli tájain?

Tobzódj interaktív gyűjteményünkben, és próbáld ki a régi idők és távoli tájak babahordozóit! Köss magadra teljesen élethű fogású és realisztikusan nehéz gyakorlóbabát úgy, mint az inuitok, a hmongok vagy a sváb asszonyok. Ne ijedj meg, segítünk, hogy hogyan kell, vagy akár rád is kötjük.

BABYWEARING THROUGHOUT HISTORY AND ACROSS CULTURES

HISTORICAL AND ETHNOGRAPHIC COLLECTION OF BABY CARRIERS

Embark on a journey through our interactive collection and experience baby carriers from various historical periods and distant lands! Step into the shoes of Inuit, Hmong, or Swabian women by securing a lifelike, realistically weighted practice doll. Don't worry; we'll guide you through the process.

Melyik a legjobb hordozóeszköz?

Amikor ezt a cikket írtuk, még nem ismertünk titeket. Sőt, most te olvasod a válaszunkat, de holnap már másvalaki fogja. Ezért a válaszunk itt nem lehet személyre szabott, csak általános. Általánosságban pedig nincsen legjobb hordozóeszköz.

Ugyanis minden hordozónak vannak előnyei és hátrányai - nincsen olyan hordozó, ami minden szempontból jobb lenne, mint a többi. Instant válasz tehát nincs a kérdésedre. De ne veszítsd kedvedet - segítünk, és kitaláljuk, hogy nektek melyik a legjobb!

Hogyan hordozzam a fejét nem tartó babámat?

Már az újszülött baba is megemeli a fejét.

Első pillanattól képes rá, még csak picit emeli meg, le is ejti hamar, hiszen nagy és nehéz a feje, de a belső programja arra sarkallja, hogy ébren mindig emelgesse a fejét.

Hogyan válasszak csatos hordozót?
Mi alapján válasszak? Melyik márka jó a babámnak?
Mindenhol állítható hordozót keresel?

A formázott babahordozó eszközök (avagy kenguruk) adott mérettartományban használhatóak egy babának. Hogy ez a mérettartomány mekkora, az leginkább attól függ, hogy mennyire alakítható, állítható a babára az eszköz. Mindenhol állíthatónak azokat az eszközöket szokták hívni, amiben beépített állítási lehetőségek vannak, tehát a babát körülölelő rész mérete bevarrt megoldásokkal változtatható.

A hordozó személy alkatára minden formázott eszköz (az állítható és a fix méretezésű is) jól állítható a váll- és derékpántok segítségével.

Keresés