Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Love Radius szövött karikás kendő - rozsda

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be.  A Love Radius új karikás kendője viszkózból készült szellős szövött karikás kendő.
A születés pillanatától 14 kilóig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Leírás

Love Radius szövött karikás kendő viszkózból
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Love Radius pedig egyet jelent a megbízható minőséggel és a textilek újító felhasználásával. Eredeti neve: Echarpe Tissée Sans Nœud - Fauve
Így néz ki
Egyszínű, szatén hatású, puha tapintású kendő, fekete karikákkal. A kendő hosszanti szegései egyformák. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. Az alsó szegésen található a cég logója. A vállmegoldása ráncolt. (A különböző vállmegoldásokról itt tájékozódhatsz.)
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától 14 kilós súlyig. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték: A Love Radius karikás kendők hossza kb. 185 cm.  A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ígért szélesség: 70 cm. A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 100% viszkóz OekoTex100. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövéssűrűsége: 280 g/m2. Súlya: 475 g
Mosás: 30 fokon, ne centrifugáld, ne tedd szárítógépbe és fektetve szárítsd!
Franciaországban, Tuolonban tervezik, Európában készül. Ha más, olyan Love Radius terméket szeretnél, amit a boltunkban nem találsz, keress minket az elérhetőségeink valamelyikén, és megbeszéljük  a részleteket!

Videók

Keresés