Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Love Radius Basic rugalmas kendő - espresso

Ár:
23.900 Ft
Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba!
A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ videók
→ szakértői oldal
→ tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-07-14

Leírás

A Basic hónapokon át kényelmesen ölelő, mindennapi társatok lehet
Minden rugalmas kendő más és más. A Basic puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású minden irányban rugalmas kendő. A Love Radius, korábban Je Porte Mon BéBé (= JPMBB) cég terméke - a jól megszokott francia design és minőség. Eredeti neve: Love Radius écharpe basic espresso
 Így néz ki

A kendő egyszínű barna. A két oldala egyforma színű, de a színe és a visszája könnyen megkülönböztethető: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak és kézzel is érezhetőek a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé kissé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom. A kendőn található  felirat jól mutatja a kendő közepét, ami segítség a kötözéshez.


Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig ajánljuk. A kendő nagyobb súlyt is elbír, ám a szélessége akkora gyerek hordozására teszi alkalmassá.


A többi fontos paramétere

Anyaga, festése 95% pamut, 5% elasztán: rugalmas, légáteresztő anyag, ún. francia frottír ("french terry"), melyet kizárólag a Love Radius cégnek kötnek. Semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt.

Méretei

  • hossza: 4,60 méter
  • szélessége: 50 cm

Videók

Keresés