Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában - Katarzis vagy krízis?

Ár:
3.300 Ft

Ha egy szülő nőt megfosztanak minden választási lehetőségtől, úgy érzi, mintha egy hatalmas gép lenyelte volna, és a másik végén kiköpte volna egy babával együtt. Hogyan tud innen továbblépni?

 A KÖNYV SAJNOS JELENLEG NEM KAPHATÓ.

KÖNYVTÁRUNKBÓL VISZONT KIKÖLCSÖNÖZHETED! HA SZERETNÉD A KÖLCSÖNZÉST IGÉNYBE VENNI, SZEMÉLYESEN IS ÉRTE JÖHETSZ, VAGY POSTÁZZUK IS, HA SZERETNÉD.

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető

Leírás

Valószínűleg mindannyian ismerünk valakit, akit felkavart a szülése. Ismerősei talán mondták neki, szedje össze magát, és legyen hálás a gyönyörű babáért. Talán depresszióval kezelik. Talán elrejti fájdalmát, amely elfojtva évek óta munkál benne. „A szülés árnyékában” a nők szülés alatti tapasztalatait és az azokból fakadó szorongásaikat kutatja.
E könyv feltárja a szülést övező szenvedés okait, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtek. Alapvető olvasmány tanuló és gyakorló szülésznőknek, egészségügyi szakembereknek ugyanúgy, mint a szülő nőknek és a hozzátartozóiknak. Ajánljuk mindenkinek, aki meg akarja tanulni, hogy előzheti meg, hogyan veheti észre, hogyan dolgozhatja fel, vagy hogyan gyógyíthatja meg a szülés okozta traumát. (idézet a könyv fülszövegéből)

  • Puhafedeles.
  • Oldalszám: 244
  • Kiadó: Alternatal Alapítvány, Budapest, 2008.
  • ISBN: 9789638542724
  • Fordította: Schanda Mónika

Keresés