Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Witches' Wraps szövött hordozókendő - Pink hearts bloom, 460 cm

Használt hordozókendő, kiváló ár-érték arány!
Születés pillanatától akármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ videók
→ szakértői oldal
→ tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

Leírás

Szövött hordozókendő...
nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. Magyar gyártású, kifejezetten vaskos szövött kendő. Eredeti neve: Witches' Wraps Pink hearts bloom

Így néz ki
Világoskék alapon sötétkék minta, a visszáján fordítva. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól, mégis a két különböző oldalszín miatt könnyen tudhatod, melyik oldalon is vagy. A kendő szélei duplán szegettek. A végei egyenesek, az első és egyetlen tulajdonosa rojtozni szerette volna, ezért a végén a szegések meg lettek bontva. 
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?

Vastagsága miatt ezt a kendőt nagyobb babákhoz és gyakorlott kendőzőknek ajánljuk, vagy kendőanyagú hordozóeszközhöz alapanyagnak.


Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Tökéletesen ép textília; az eladó a készítőtől vette 2016-ban, méretre vágatva. 360g/mszövéssűrűsségű. 

Egyedi azonosító: 24/270


A többi tulajdonsága

Hossza: 460 cm, Szélessége: 60 cm
 

Keresés