Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Magyarinda rugalmas hordozókendő - szürke

Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba. Ízig-vérig magyar!

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás

Leírás

Magyarinda rugalmas kendő
Minden rugalmas kendő más és más. A Magyarinda puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású, viszonylag széles, minden irányban rugalmas kendő. A Magyarinda család legpuhább tagja a legkisebbek hordozója lehet hónapokon át. Ha hordozós családdá váltok, később jöhet a többi Magyarinda is Szimplától az Óriásig...

Így néz ki
A kendő teljesen egyszínű barna. A kendő színe és visszája könnyen megkülönböztethető: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont akkor, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig ajánljuk.
HASZNÁLT HORDOZÓINKAT
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
ÁLLAPOTA

Kölcsönzős eszközünk volt. Ép a rugalmassága, élénk a színe. Az egyik végénél apró luk van, amit meg kell ölteni (ez biztos, hogy a csomó után van, semmiben nem befolyásolja a hordozást).

Egyedi azonosító: 24/297


A többi tulajdonsága
Anyaga, festése
  • Anyagösszetétele: 95% pamut 5% lycra,
  • OekoTex 100 Fabric
A hordozó megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, a babahordozó egyetlen alkotóeleme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot. Méretei
  • hossza: 5.25 m
  • szélessége: 60 cm

Videók

Keresés