Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Lenny Lamb hordozókendő - Lovka classic, 360 cm

Ár:
32.000 Ft

Pihe-puha ölelés bárhol bármikor. Puha, de vastagabb kendő rövidkendős kötésekhez.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ videók
→ szakértői oldal
→ tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Lenny Lamb szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. Eredeti neve: Baby Wrap, Jacquard Weave (100% cotton) - LOVKA CLASSIC - size XS 
Így néz ki
Natúr alapon fekete krétamintás szívek, visszáján a fordítottja. Fekete krétamintás alapon fehér szívek.  Hosszanti szegései különböznek. Szélei duplán szegettek, a kendő vége ferde, azaz "csapott".
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

XS méretű, azaz 360cm hosszú kendő papírjaival, hálós zsákkal. Szövés sűrűsége: 270g/m. 100% pamut. Vaskos, nehéz kendő, két színoldalas. A kelme puha, ép, szép.

Egyedi azonosítója: 23/250


Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
Vastagsága miatt nagyobbacska csecsemőkortól. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Hossz: Ez a kendő 360 cm hosszú Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Anyaga: 100% pamut.

Videók

Keresés