Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Lujzus karikás kendő - kolibris

Ár:
19.000 Ft

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Minőségi alapanyagok, olasz design, hangulatos színkombinációk - ez a Diva! Puha, kezes kendő, finoman tapintható mintával. A születés pillanatától bármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ videók
→ szakértői oldal
→ tanácsadás

KÖLCSÖNÖZZ ÉS PRÓBÁLD KI!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Lujzus karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. 
Így néz ki
Natúr alapon zöldeskék kolibrik találhatóak, némelyik madár egyszínű, a nagyobbak virágmintásak. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól, mégis a két különböző oldalszín miatt könnyen tudhatod, melyik oldalon is vagy. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása ráncolt. Itt láthatod, hogy milyen váll megoldások léteznek. 
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

A hosszabbik oldal 210, a rövidebbik 195 cm hosszú és 55 cm széles. Ráncolt vállmegoldás, türkiz Didymos karikákkal. Vastagabb kelme, bolyhos a kötözési ráncok mentén. 

Egyedi azonosító: 24/268


A többi tulajdonsága
Hossza: rövidebb oldalán 195 cm, hosszabb oldalon 210 cm.
Anyaga: 100% pamut. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika (Didymos márkájú türkiz színű) Szövése, festése: jacquard szövésű hordozókendő. 

Videók

Keresés