Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Didymos karikás kendő - Jakob, bronz karikákkal

Ár:
19.900 Ft

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Didymos - csúcsminőség és óvó figyelem a babákért, a családokért, a Föld egészségéért 1972 óta. Használt kendő: remek ár-érték arány!
Használt hosszú kendőből a Hordozóház varrodájában készült karikás kendő bronz Didymos karikákkal.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-03

Leírás

Didymos karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Didymos pedig garancia a csúcsminőségre. Színek és minták kavalkádja, széles méretválaszték, elegáns profizmus - ez a Didymos!
Így néz ki
Őszi színekben. A kendő kétharmada rozsdabarna, a másik harmada bordó, köztük sárga rombuszok. A másik oldalon az minta inverze látható. A hosszanti szegések eltérő színűek. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása ráncolt. Itt láthatod, hogy mi közöttük a különbség. Ha további segítséget szeretnél a választásban, keress minket bátran!
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Pihe-puha lenge, de erős kendő. Hosszú kendőből készült a Hordozóház varrodájában. A kendő szélein kötési kopásnyomok találhatóak. A szálkihúzódást javítottuk rajta. Ezek esztétikai hibák, a hordozás biztonságát nem befolyásolják.

Egyedi azonosító: 22/125-2


A többi tulajdonsága
Hossz: 200 cm Szélesség: 70 cm. Anyaga: 100% biopamut Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: Jacquard szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek.
A Didymos minőség
A Didymos karikás kendők ökológiai gazdaságban termesztett pamutból, azaz biopamutból készülnek. A kevert szálas kendők a biopamut mellet más, szintén ökológiai gazdaságban előállított szálat tartalmaznak: birka, alpaka és kasmírkecske gyapját, selymeket, kapokot, rámit stb. A csúcsminőségű, hosszú szálú gyapot Egyiptomból, Törökországból és Peruból érkezik, majd (környezetvédelmi és társadalmi szempontokat szem előtt tartva) a fonal előállításától a kész kendők csomagolásáig minden egyéb mozzanatot Németországban vagy Ausztriában végeznek. A gyártás és az előállítás során semmilyen egészségre ártalmas kémiai anyagot vagy olyan, napjainkra már általánossá vált eljárást nem használnak, aminek alkalmazását pusztán esztétikai vagy a gyártást könnyítő, gyorsító szempontok indokolják, ám környezettudatossági szempontból aggályosak. A festékek nehézfémektől, mérgezőanyagoktól mentesek.
Ha olyan Didymos terméket szeretnél, amit boltunkban nem találsz,
...keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Videók

Keresés