Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Gyakorlóbaba a Hordozóház műhelyéből – kisbaba méret

Ár:
69.900 Ft

Minek köszönheti ez a gyakorlóbaba, hogy ennyire életszerű érzés kézbe fogni? A puhaságának, a méretarányának, a súlypontjának, testtömegarányainak és a finom, gondos, lényeglátó kidolgozottságának.

Kitűnő segítség hordozási tanácsadóknak tanításhoz, gyakorláshoz, fotózáshoz, eszközpróbáláshoz. FIGYELEM! A gyakorlóbabák között egyedülálló (és egyben teljesen életszerű) módon gömbölyödik a háta, ha bebillen a medencéje!

Leírás

A Hordozóház bő egy évtizeden át fejlesztette kézműves gyakorlóbabáit

...és büszkén állíthatjuk, hogy igazán különlegeset alkottunk! Életszerűek, strapabíróak, praktikusak, szépek.

Waldorf ihletésű gyakorlóbabáinkat megfogva mindenkinek megdobban a szíve, annyira életszerű érzés a kezedben tartani őket! Ezzel egyidőben köszönhetően annak, hogy fölösleges részletek nincsenek rajta kidolgozva  teret engednek a fantáziának is. Így garantált, hogy a gyakorlóbabádat egészen a sajátodnak érzed!


Részletek a babáról

Az anyaga dupla réteg pamutdzsörzé, belül gyapjúval és kölessel töltve.

Az élethű súlyelosztást a baba fenekébe varrt acélsúlynak köszönheti, és annak, hogy a végtagjai könnyűek. Az acélsúly különleges eljárással kerül a babába, ami garantálja, hogy a súly a használat során a tömés közepében marad, így te mindig, mindenhol puhát fogsz érezni, akárcsak egy valódi babánál.

A hordozós gyakorlóbabák között egyedülálló módon gömbölyödik a háta, ha bebillented a medencéjét!

Végtagjai duplán vannak felvarrva, hogy igazán erősek legyenek! (Figyelem! Óvatosan, mindig a teljes testet emelve dolgozz vele! Soha ne emeld meg a kezénél, a lábánál vagy a nyakánál fogva!)

A sapkája rá van varrva, ezért biztosan nem veszíti el!

100%-ban kézzel, nagy gonddal készült, kézműves termék. Sok örömet kívánunk hozzá!


Méretei

Ez egy kb. újszülöttől három hónaposig megfeleltethető baba.
Ez a legszélesebb körben keresett és használt hordozós gyakorlóbaba-méret.

Súlya: 3500 g

Hossza: 55 cm

Keresés