Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Evelin Kirkilionis: Babák testközelben

Ár:
3.990 Ft

Dr. Evelin Kirkilionis könyve alapmű, az első babahordozásról írott tudományos munka.

Írója etológus. 1989-ben doktori disszertációjának témája a babahordozás volt, és azóta is a témának szenteli életét. A babák testközelben első kiadása 1999-ben jelent meg (Ein baby will getragen sein címmel).

A magyar kiadás gyönyörűen kivitelezett, magyar fotókkal illuszrált, kivehető melléklettel gazdagított, igazán elegáns könyv.

Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A testközelség létfontosságú az emberi faj számára, ez a könyv alaptézise. A hordozás tudományos alapjai mellett, hasznos tanácsok, gyakorlati ismereteket és útmutatókat is tartalmaz.

Fontos szem előtt tartanunk azonban, hogy Dr. Kirkilionis a könyv írásakor még nem ismerte a jelenleg kapható hordozóeszközök java részét, és a témában azóta megjelent kutatások és legújabb ismeretek sem lehettek a birtokában. Így bizonyos fejezetekkel, eszközökről írt ismertetővel és a kengurukról alkotott véleményével nem tudunk egyet érteni, tudományosan és empirikusan bizonyítva is tévedésnek bizonyultak. Könyve jelentőségéből mindez nem von le, mi is sokat tanultunk belőle, a Hordozóház indulásakor mint egyetlen hozzáférhető tudományos forrást forgattuk jó darabig.


"Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!"

Prof.Dr. Bagdy Emőke


  • Puhafedeles.
  • Oldalszám: 152 oldal
  • Kiadó: Mamami Könyvek, 2020
  • ISBN: 978-615-00-9631-5

Keresés