Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Hajtka hordozós takaró, polár

Ár:
9.500 Ft
Hordozós takaró vastag polár anyagból, békás zsebbel és gallérral.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A babatakaró segít anélkül melegben tartani a babát, hogy neked is fel kéne öltöznöd. 

  • Betakarja és melegen körülöleli a babát, akár elöl, akár háton, akár csípőn hordozod
  • Két réteg meleg polár gondoskodik a melegről. Alul körben gumírozott, behúzókkal tudod pontosan magatokra állítani, hogy sehol se szökjön be a meleg.
  • A takaróréteg felső részén lévő puha gallért egy mozdulattal a baba méretére állíthatod. Ügyes behúzók segítségével nem csak  a gallérnál, de több helyen is finoman magatokra igazíthatod a takarót, hogy egy csepp hideg se szökjön be hozzátok.
  • Elölhordozáskor jól jöhet a puha meleg zseb a baba hátánál..
  • A takarót pántokkal erősítheted magatokra. A pántok kötősek. Elölhordozáskor kényelmesebb lehet, ha a takaró pántjait a hátadon keresztbe vezeted.
  • A takaró a hordozáson kívül sok helyzetben jól kihasználható: pelenkázáskor, autóban, biciklisülésen, ölben alvó babához és bárhol, ahol egy kicsit is hűvös lehet.
  • 40°C-on mosható mosógépben.

Használt eszközeinket
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. Az eszközök állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki az eszközt a Hordozóházban.
Állapota

Erősen bolyhos, a gumizás ép.

Egyedi azonosító: 400

Keresés