Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Babahordozók újszülötteknek

Mi kell a babának?

A babának - legyen bármilyen kicsi - nem erre vagy arra a hordozóra van szüksége, hanem mindenekelőtt a testközelségre; arra, hogy rajtad legyen. És arra még, hogy biztonságos, kényelmes, terheletlen, egészséges pozícióban legyen rajtad.

Ezt a pozíciót könnyen megfigyelheted (szívesen megmutatjuk neked) úgy, hogy a babád - vagy egy élethű gyakorlóbaba - a kezedben van. Ilyenkor a baba terpeszben van, a térde föl van húzva magasabbra, mint a popsija, a háta gömbölyű, az álla magasan van, nem a mellkasára esik. Ezt a pozíciót szeretnénk megtámasztani a hordozóban.

Minden hordozónak vannak előnyei és hátrányai - egyik sem tökéletes, mindent tudó csodaeszköz! Hogy nektek melyik a legjobb? Ez egyéni - kérdezd tanácsadónkat, és segítünk, hogy rátalálj. Szerencsére sokféle hordozó van már egészen kicsi babáknak is, amik a baba szempontjából tökéletesek, így van miből kiválasztanod azt az eszközt, ami igazán illik hozzátok.


Kötözős kendők

Választhatod a szövött kendőket vagy a rugalmas kendőket. Előnyük, hogy rendkívül sokoldalú eszközök, számtalan kötésmódból válogathatsz elöl, csípőn (és háton) is az élethelyzeteteknek, a testalkatnak, a preferenciáknak megfelelően.

Karikás kendők

Szövött karikás vagy pöti a születés pillanatától. Előnyük a könnyedségük és gyorsaságuk.

Caboo

Rugalmas kendő kötözés nélkül. Előnye, hogy nem ér le a földre és csípőn is kényelmes.

Bébi tai

A kisebb méretű mei tai-ok már újszülött kortól jól a picikre állíthatóak. Ölelősek, mint a kendő, de a hátrész már készen van, ennyivel egyszerűbb kötni. Vannak közöttük olyanok, amiknek a derékpántját nem kell kötni, hanem a derékpánt csatos.

Csatosok

Előnyük a formázottságuk: felveszed, meghúzod és kész vagytok. Minden csatos más, minél kisebb a babád, annál inkább igaz, hogy felvéve tudod megérezni, hogy ez nektek tényleg kényelmes-e és tényleg passzol-e rátok. Az egyes csatosok leírásánál látod, hogy melyik mikortól meddig lehet jó nektek.

Hibridek

Gyorsak és egyszerűek, stabil érzés, mint a csatosok, de ölelősek, mint a béi tai-ok.

Rendezés:

Keresés