Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hasfájás tanácsadás telefonon vagy online

Ár:
29.900 Ft

Hasfájós a babád? Vigasztalhatatlanul sír?
Van megoldás! De nem egy újabb csepp fog segíteni!
Rendberakjuk az etetéseket és napirendeteket
és elmúlik a sírás. 

Hasfájás tanácsadás - Hasfájós baba?

Itt foglalj időpontot!

Kalmár Szandi 

♦  alvásszakértő
♦  a tápszeres táplálás szakértője
♦  hordozási tanácsadó

 
 
Elérhetőség: Foglalj időpontot!

Leírás

Hasfájós a babád? Vigasztalhatatlanul sír?

Mi nem azt fogjuk mondani rá, hogy várj három hónapot és elmúlik. És nem is küldünk a gyógyszertárba! Hanem?
→ A helyzeteteket feltérképezve segítünk megérteni, mi állhat a sírások hátterében.
→ Megtudhatod, amit a nyilvánvaló tények ellenére a legtöbb gyermekorvos és védőnő nem tud: hogyan tudod csökkenteni, megszüntetni a vigasztalhatatlan sírásokat.
→ 
Megbízható és kézzelfogható információkat kapsz hasfájásról és sírásról, hogy ne legyél kiszolgáltatva a mindenfelől érkező "jó" tanácsoknak.

A terméket rendeld meg, de fizetni utólag tudsz aszerint, hogy mennyit beszéltünk!

Mit kapsz a konzultáción?
A konzultációval olyan segítséghez jutsz, amivel biztosan előre léptek! A garancia erre, hogy nem kész megoldást kínálunk nektek, hanem
  • pontos, megbízható és a ti helyzetetekre vonatkozó információt,
  • rengeteg tapasztalat esszenciáját,
  • és együttgondolkodást minden lehetséges megoldásról.
Az információk segítségével megérted az összefüggéseket alvás - evés - hordozás - mozgásfejlődés és más tényezők között. Ezek nélkül az információk nélkül nagyon könnyű eltévedni a kisbabás mindennapokban vagy kínzóan elbizonytalanodni a saját gyakorlatodban. Ha viszont érted őket, kulcsokat találsz a mindennapi problémáidhoz. Ezeket az információkat máshol sajnos alig-alig találod meg, főleg nem magyarul. Az információk és a szakértőinkkel való közös gondolkodás eredménye, hogy olyan megoldást találsz, ami a család minden tagja számára jó.
Ki tartja a konzultációt?
A hordozo.hu szakértői világviszonylatban a legjobban képzett, legkorszerűbb tudású és legtapasztaltabb szakemberek között vannak a témában. Ő: Kalmár Szandi. Ha szeretnél többet tudni róla, kattints a nevére, és olvasd el a bemutatkozását.
Hogyan történik a konzultáció?
Idő: Ha megveszed a webshopunkban ezt a terméket, akkor fölvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot, hogy mikor beszéljünk. A konzultáció után elektronikus számlát kapsz és átutalással tudsz majd fizetni. Ha telefonon beszélünk, a hívást mi kezdeményezzük, ezért a beszélgetés a telefonszámládat nem terheli.
És ha ez drága nekem?
Ha szükségetek van a segítségünkre, de a részvételi díj anyagilag túl megterhelő, van megoldás! Használd az ösztöndíjalapunkat! Testmeleget minden babának - ezen nem múlhat!

Tapasztalatok a konzultációval

Minden tanfolyamért, konzultációért garanciát vállalunk. Ha nem vagy megelégedve azzal, amit kaptál, kérlek szólj, és kitaláljuk, hogy mi az elégedetlenséged oka, és hogy hogyan lehetne orvosolni azt.

Keresés