Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Zsömbi (Love Radius) - világosszürke, türkiz zsebbel (EL1332)

Ár:
31.900 Ft

Élvezd a szabadságot és hagyd, hogy a Zsömbid úgy öleljen titeket, amilyen gyöngéden és biztosan te öleled a babádat! Kötözz franciásan: egyszerűen, rugalmasan, könnyedén - előre, csípőre vagy hátra!

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
4.900 Ft

Leírás

A Zsömbi

a Love Radius cég eredeti kendője (écharpe Originale). Hibrid kendő: teljesen egyedi anyagával új műfajt teremtve egyesíti magában a szövött kendő és a rugalmas kendő sok előnyét. Kötözése a rugalmasakhoz hasonlóan egyszerű, viszont évekig kiszolgál elöl, csípőn és háton is. Rendkívül sokoldalú, végtelenül kreatívan használható kendő. Eredeti neve: Echarpe de portage JPMBB "L'Originale"
 

Így néz ki

A kendő alapszíne világosszürke, a zseb színe türkiz. A nagy méretű zseb a kendő közepén nemcsak szép, hanem jól is jön, mert

  • a kötözésnél kihasználhatod, hogy a kendő a közepén még erősebb, mint máshol,
  • és rakhatsz bele textilpelenkát, bérletet, a kincseket, amiket a nagytesó a kezedbe nyomott, stb.

A kendő hosszanti szélei a visszája felé pöndörödnek, ami nagy segítség a kötözésnél. A kendő végei elkeskenyednek, ami megkönnyíti a kötözést, és esztétikussá teszi a végeredményt.


Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától legalább 13 kilós súlyig ajánljuk.


A többi tulajdonsága

Anyaga, festése 95% pamut, 5% spandex: sűrű, rugalmas, légáteresztő anyag, ami a Love Radius cég fejlesztése. Semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható, csak a Love Radius cégnek kötik. Minden irányban, azaz vízszintesen, függőlegesen és átlósan is rugalmas. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt. Hossza: ez a kendő hosszú, 5 méteres.  Létezik rövid, 3.5 méteres Zsömbi is. Ha 3.5 méternél hosszabb, de 5 méternél rövidebb Zsömbit szeretnél, vegyél hosszút, és vágd bátran méretre! Csak egy olló kell hozzá, mert vágás után azonnal kész a rád szabott kendő. Se szegni, se behajtani nem kell. A rövid kendővel nem köthető meg minden kötés, de minden hordozási pozícióhoz (elöl/csípőn/háton) létezik rövid kendős kötés is. Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, keress minket bátran! Szélessége 70 cm. A kendő a végei felé elkeskenyedik, hogy praktikusabb és csinosabb legyen.


 
A JPMBB-termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A European Standard for Baby Carriers NF EN 13209-2 szabályai szerint francia laboratóriumokban tesztelik őket sokféle szempontból (mennyire megy össze, légáteresztés, színtartás, éghetőség, kopásállóság, teherbírás, károsanyag-mentesség, stb.). Ezen laboratóriumi teszteket követik a JPMBB cég saját mércéje szerinti vizsgálatok, amik az anyag mosások utáni színtartására és az anyag minőségének változatlanságára irányulnak. Vizsgálják a kendők UV-szűrő képességét, rugalmasságát, sűrűségét, nyálállóságát és a többi, jól átgondolt paramétert, amit a készítő házaspár a sok-sok éves hordozós tapasztalata alapján beépített a szempontrendszerébe.

Minden Love Radius kendő mellé

fényképes kötésleírást adunk. A Love Radius nem hagyja magára a kendőtulajdonosokat: a kötésleírások mellett többnyelvű weboldalával, jól használható, elragadó videókkal segíti a Zsömbi szerelmeseit.  

Hogy sokáig használhasd...

Hogyan mossam a kendőt?

Kezelési útmutató: gépi mosás hideg vízzel, levegőn szárítás fektetve, fehérítőt, öblítőt pedig ne használj. Egyik textilnek sem tesz jót a szárítógép, kezeld a kendődet is úgy, mintha a kedvenc felsőd lenne.


Használat előtt érdemes kimosnom a kendőt?

Igen, azt ajánljuk, hogy használat előtt mosd ki a kendőt.


Mi a különbség a (keresztsávoly) szövött kendő és a (kötött-rugalmas) Zsömbi kendő között?

A Zsömbi egyáltalán nem olyan, mint egy keresztsávoly szövésű kendő. Számos tapasztalt hordozó személy gondolja úgy, hogy a kétfajta kendő remekül kiegészíti egymást. Kösd meg baba nélkül a kívül zsebes keresztezett kötést magasan a felsőtesteden (pont úgy, mintha szövött kendővel tennéd), és amikor beleteszed a babát, bátran terítsd a kendőt a csípődön, fenekeden, így a csomó nem marad a hasadon, mint a szövött kendőnél. Kedved szerint terítsd a kendőt a válladon és a hátadon. Nem kell a kötésben helyet hagynod a babának. Ha hosszú ideig hordozod a babádat, terítsd úgy a kendőt, hogy a szárak a végén egyszer a derekadon, egyszer a csípődön fussanak.
Ha megfelelően kötjük, mindkét kendőfajta biztosíthatja a babának a természetes, terheletlen, fiziológiás testhelyzetet. A különbség az, hogy nem ugyanazokat a kötéseket használjuk, más érzés maga a kötés, és teljesen különbözik a használatuk módja.

Videók

Keresés