Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Zsömbi (Je Porte Mon Bébé l'Originale) - fekete, sötétszürke zsebbel (EL1012)

Ár:
28.500 Ft

Élvezd a szabadságot és hagyd, hogy a Zsömbid úgy öleljen titeket, amilyen gyöngéden és biztosan te öleled a babádat! Kötözz franciásan: egyszerűen, rugalmasan, könnyedén - előre, csípőre vagy hátra!

 

Nem tudod, hogyan kösd magadra? Segítünk!

Cikkektanácsadástanfolyam.

 

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron? Kölcsönözz!

Elérhetőség: Rendelhető + ingyenes kölcsönzés

Leírás

A Zsömbi

a Je Porte Mon Bébé cég eredeti kendője (écharpe Originale). Hibrid kendő: teljesen egyedi anyagával új műfajt teremtve egyesíti magában a szövött kendő és a rugalmas kendő sok előnyét. Kötözése a rugalmasakhoz hasonlóan egyszerű, viszont évekig kiszolgál elöl, csípőn és háton is. Rendkívül sokoldalú, végtelenül kreatívan használható kendő. Eredeti neve: Echarpe de portage JPMBB "L'Originale", anthracite, poche olive.
 
 

Így néz ki

A kendő alapszíne sötétszürke, a zseb színe fekete. A nagy méretű zseb a kendő közepén nemcsak szép, hanem jól is jön, mert
 

 • a kötözésnél kihasználhatod, hogy a kendő a közepén még erősebb, mint máshol,

 • és rakhatsz bele textilpelenkát, bérletet, a kincseket, amiket a nagytesó a kezedbe nyomott, stb. •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

A kendő hosszanti szélei a visszája felé pöndörödnek, ami nagy segítség a kötözésnél. A kendő végei elkeskenyednek, ami megkönnyíti a kötözést, és esztétikussá teszi a végeredményt.
 
 

Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától legalább 13 kilós súlyig ajánljuk.
 
 

A többi tulajdonsága

Anyaga, festése 95% pamut, 5% spandex: sűrű, rugalmas, légáteresztő anyag, ami a Je Porte Mon Bébé cég fejesztése. Semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható, csak a JPMBB cégnek kötik. Minden irányban, azaz vízszintesen, függőlegesen és átlósan is rugalmas. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt. Hossza Ez a kendő hosszú, 5 méteres.  Létezik rövid, 3.5 méteres Zsömbi is. Ha 3.5 méternél hosszabb, de 5 méternél rövidebb Zsömbit szeretnél, vegyél hosszút, és vágd bátran méretre! Csak egy olló kell hozzá, mert vágás után azonnal kész a rád szabott kendő. Se szegni, se behajtani nem kell. A rövid kendővel nem köthető meg minden kötés, de minden hordozási pozícióhoz (elöl/csípőn/háton) létezik rövid kendős kötés is. Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, keress minket bátran! Szélessége 70 cm. A kendő a végei felé elkeskenyedik, hogy praktikusabb és csinosabb legyen.
 
 
A JPMBB-termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A European Standard for Baby Carriers NF EN 13209-2 szabályai szerint francia laboratóriumokban tesztelik őket sokféle szempontból (mennyire megy össze, légáteresztés, színtartás, éghetőség, kopásállóság, teherbírás, károsanyag-mentesség, stb.). Ezen laboratóriumi teszteket követik a JPMBB cég saját mércéje szerinti vizsgálatok, amik az anyag mosások utáni színtartására és az anyag minőségének változatlanságára irányulnak. Vizsgálják a kendők UV-szűrő képességét, rugalmasságát, sűrűségét, nyálállóságát és a többi, jól átgondolt paramétert, amit a készítő házaspár a sok-sok éves hordozós tapasztalata alapján beépített a szempontrendszerébe.
 
 
 
 
Minden JPMBB-kendő mellé

fényképes kötésleírást adunk. A JPMBB nem hagyja magára a kendőtulajdonosokat: a kötésleírások mellett többnyelvű weboldalával, jól használható, elragadó videókkal segíti a Zsömbi szerelmeseit.  

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik! Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.

Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.
 

Virtuális támogatás hordozási tanácsadóinktól

Mit tud a szövött kendő? Melyik hordozóeszközt válasszam?  hordozóeszköz-választóprogram  összehasonlító táblázat a hordozóeszközökről Kérdezz tőlünk e-mailben vagy a fb-oldalunkra írt üzenetben!

Személyes támogatás a hordozási tanácsadóinktól

Folyamatos és ingyenes hordozási tanácsadással várunk a Hordozóházban. Tanfolyamok és konzultációk a Hordozóházban vagy az otthonodban.
 

Videók

Keresés