Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Korai fejlesztés tanácsadás

Kiknek szól ez a tanácsadás?

Minden családnak folyamatosan a rendelkezésére állunk mozgásfejlődési tanácsadással. Szabad mozgás szakértőnknek, Ónodi Ágnesnek az egészséges és tipikus fejlődés a szakterülete. A legtöbb babának az ő támogatása és tudása elég.

Korai fejlesztőnk és konduktorunk, Zagyi Linda tanácsadása azon a babák szüleinek elérhető, akiknél nem egyértelmű, hogy elég az egészséges és tipikus mozgásfejlődésre szakosodott mozgásfejlődési tanácsadás, hanem fölmerül, hogy más irányú támogatásra is szükség lehet.


Hogyan juthatok el a tanácsadásra?

Korai fejlesztőnk korlátozott kapacitása miatt csak azon családok juthatnak el a tanácsadásra, akikről a szabad mozgás szakértőnk úgy ítélte meg, hogy erre szükségük van. Ha azt gondolod, hogy nektek is szükséged van Linda segítségre, előbb vedd föl a kapcsolatot Ágival:


Ki tartja a korai fejlesztés tanácsadást?

Zagyi Linda vagyok, konduktor, korai fejlesztésben jártas szakember, DSZIT terapeuta. A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat X. kerületi Tagintézményében végzek korai fejlesztést. Elsősorban kisbabákkal és családjaikkal foglalkozom, de időnként nagyobbacska gyerekekkel is dolgozom együtt. Szemléletemet nagyban formálták a babahordozási ismeretek, a kisbabák valós igényeinek figyelembe vétele a családokkal való közös munka során. Holisztikus szemlélettel, a családokat egységként kezelve, a családi lehetőségeket és szemléletmódot figyelembe véve – és azokat tiszteletbe tartva – dolgozom.

A Hordozóház keretein belül tanácsadási keretek között találkozhatsz velem.


Mi történik a tanácsadáson?

A tanácsadáson lehetőség nyílik arra, hogy a szülőkkel folytatott beszélgetés, valamint a baba tevékenységének megfigyelése és vizsgálata alapján eldöntsük, megfelelően fejlődik-e a gyermek, esetleg igényel-e az adott baba fejlesztést, ha igen, akkor milyet.

A tanácsadások célja az is, hogy a családok választ kapjanak a gyerekük fejlődését/mozgásfejlődését érintő kérdéseikre, dilemmáikra. Lehetőség van arra, hogy a baba mozgásfejlődését mélyebben megértsük, a védőnői szűrővizsgálatok lényegét átlássuk, hogy azok segítséggel és ne félelemmel töltsék el a szülők életét. A tanácsadáson bármilyen egyéni problémakör átbeszélésére lehetőség nyílik tipikus és sajátos fejlődési menetű gyermeke(ke)t nevelő családok részére egyaránt.


Praktikus részletek

Hol? A Hordozóházban.

Mennyi idő? A tanácsadás 1 órás.

Mennyiért? A tanácsadás díja 15 000 forint.

Keresés