Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wermli (Lana) hordozókendő, stílus - 440 cm

Ár:
31.690 Ft
Biopamut kendő a letisztult stílus kedvelőinek: remek ár-érték arány.
Elérhetőség: Raktáron
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

Wermli/Lana szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Lana/Wermli kiváló minőség. Eredeti neve: Wermli tragetuch style, avagy Lana stílus.
Így néz ki
Kétszínoldalas kendő: egyik odala fekete, másik szürke, stílusosan egyedi. Egyik hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei egyenesek.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték Ez a kendő 440 cm hosszú. Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak. Anyaga, szövése, festése: A Wermli babahordozókendők 100% organikus, GOTS minősítésű pamutból készülnek és keresztsávoly szövésűek. A gyártási technológia egyedülálló a tekintetben, hogy a szövés színezetlen fonallal történik, majd a kész megszőtt agyagot festik utólag.

Keresés