Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Varázspalló - egyensúlyozó pallóHÍD, színes

Ár:
23.990 Ft
Alkossátok meg a saját utatokat a varázspalló legújabb egyensúlyozó pallóhíd elemeinek segítségével! Cikkcakkban, egyenesen vagy négyzet alakban? A moduláris készlet segítségével a kishídtól a kispadig bárhogyan is építitek, a gyerekek nagy örömmel veszik majd birtokba. Kicsi ülőpad vagy épp majd 3 méter hosszú egyenes egyensúlypálya, négyzet alakú kiskarám... ?
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A fejlesztők így írnak róla:

"Variáljátok és építsétek szabadon. A rövid elemeket úgy alakítottuk, hogy azok szabadon egymásra is építhetőek, így a pálya magasságát is szabadon növelhetitek, ha nagyobb kihívásra vágytok, vagy épp magasabbra ülnétek. A készletet egy praktikus textil tároló zsákban szállítjuk nektek, így használat végén egyszerűen és könnyen tudjátok elpakolni és tárolni.

Ajánljuk olyan gyerekeknek, akik szívesen mélyülnek el egy mozgásos kihívásban és szüleiknek, akik még mindig szeretik az ugróiskolát és felfedeznék közösen az egész családdal az ötletelés, építés és egyensúlyozás örömét."


varázspallóHÍD: egyensúlyozó híd mely természetes egyszerűségével támogatja a szabad és kreatív játékot

méret: hosszú elemek: 75 x 10 x 2 cm, talp elemek: 21 x 11 x 4 cm.

felület: a fa felület védelméhez kizárólag gyermek- és környezetbarát vízbázisú lakkot használunk

anyag: fsc minősítésű európai erdőből kitermelt bükk rétegelt lemez

teherbírás: 100 kg

mit fejleszt: Az egyensúly-érzékelést, az önbizalmat és a koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet. Erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében.

Keresés