Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Szoptatási tanácsadás személyesen

Ár:
30.000 Ft

Az általad választott helyszínre kizárólag Budapesten és esetleg közvetlen környékén tudunk kimenni! Ilyenkor útiköltséget is kérhetünk.


Luczay Réka Laura

személyesen, telefonon vagy online

♦  laktációs szaktanácsadó (SOTE)
hordozási tanácsadó, oktató

e-mail: rekalauraluczay@gmail.com

telefon: +36209757507

Elérhetőség: Egyeztess időpontot!
Kapható választék:
Hol találkozunk?:

Leírás

Mit kapsz a konzultáción?

→  Nem tudod, hogy elég-e a tej a kisbabádnak?
→  Bizonytalan vagy, hogyan tovább?
→  Fáj a szoptatás?
→  Elvesztél a sok tanács közt?
Vagy más kérdésed van a babád szoptatásáról? Kérj konzultációt szoptatási tanácsadónktól - mert megfelelő információkkal és támogatással van kiút, találsz megoldást!


  • Pontos, megbízható személyre szabott információt,
  • rengeteg tapasztalat esszenciáját,
  • és együttgondolkodást minden lehetséges megoldásról.
Mindezek eredményeképpen megtalálod a megoldást: változtatni tudsz a kialakult helyzeten. Nem fix receptet adunk, hanem sokkal többet annál: megérted az összefüggéseket a szoptatás, a babáról való gondoskodás módja és a babád igényei között. Az információkkal új szemüveget kapsz, amin keresztül máshogy láthatod a kialakult helyzetet, és olyan megoldást találhatsz, ami igazán a tiétek, ami működik nálatok, ami az egész családnak jó.
És ha ez drága nekem?
Ha szükségetek van a segítségünkre, de a részvételi díj anyagilag túl megterhelő, van megoldás! Használd az ösztöndíjalapunkat! Testmeleget minden babának - ezen nem múlhat!

Tapasztalatok a konzultációval

"Kedves Ildi, nem tudok elég hálás lenni a tanácsadásért, ha akkor nem segítesz biztos még most is tápszeresen kellene etetnünk, de N már 3,5 hónapos és csak anyatejes" N. Á.

 

Garancia
Minden tanfolyamért, konzultációért garanciát vállallunk. Ha nem vagy megelégedve azzal, amit kaptál, kérlek szólj, és kitaláljuk, hogy mi az elégedetlenséged oka, és hogy hogyan lehetne orvosolni azt.

Keresés