Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Storchenwiege hordozókendő - Ibolya Leo

Ár:
23.600 Ft
17.000 Ft

Kitűnő minőségű, kedvező árú szövött babahordozó-kendő 100% pamutból.

A születés pillanatától akármeddig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Kapható választék:
Hosszúság:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-27

Leírás

Storchenwiege szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Storchenwiege megbízható minőség. Eredeti neve: Babytrgateuch Leo Violett.
Így néz ki
Homogén, de egyedi, különleges mintát eredményeznek a kék és piros színű szálak elegyéből szőtt lila rombuszok. A kendő színe és visszája egyforma. A kendő hosszanti szegései különböző színűek, ami segítséget jelent a megkötéshez. Mindkét hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei csapottak, azaz a kendő rombusz alakú.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Hossza: 460 cm. Ígért szélessége: 70 cm. Anyaga: 100% pamut. Szövése, festése: gyémántsávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 222 g/m2.

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik!

Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.


Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

Keresés