Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Pelenkakarmocska, avagy Snappi

A Snappi kicsi, praktikus, biztonságos. Akkor használjuk, amikor régen biztosítótűt használtunk volna a pelenkához - legyen az bármilyen - nem kapcsos - mosható pelus.

Leírás

Első használat előtt kicsit nyújtsd meg a szárait. Eztán használhatod is: egyik oldalon beakasztod a babára hajtogatott pelusba, majd a másik oldalon is és végül az alsó szárát is húzd meg kicsit, akaszd be, és kész! A gumi idővel elnyúlik, félévente érdemes cserélni.


A babát pelenkázni kell, amíg szobatiszta nem lesz." – te is így gondolod? Pedig nincs itt semmi "kell". Egy csomó választási lehetőségünk van, hogy hogyan rendezzük el a pisi-kaki kérdést, és minden lehetőségnek más az előnye-hátránya. Tobzódj a lehetőségekben, és válaszd mindig azt a megoldást, ami nektek éppen a legjobb!

  • Pelenka nélkül
  • Tetrapelusban, snappivel
  • Csinos, márkás, bugyros mosható pelusban
  • Eldobható pelenkában

Mi szól az egyik, mi a másik mellett? Melyiknek mik a nehézségei, hátulütői? Ebben a cikkünkben találsz erről rövid összefoglalót. Legyetek bátrak és kreatívak, használjátok a lehetőségeket szabadon, könnyedén!

Keresés