Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Paramami – csak semmi pánik!

Ár:
24.900 Ft
19.900 Ft

Te is paramami vagy? Folyton aggódsz és a legrosszabb film pereg le a szemeid előtt? Közben pedig szeretnél a legjobb anyukája lenni a gyerekednek?

Van megoldás! Egyetlen videósorozatban kezedbe adjuk a kulcsot a paráid kezeléséhez.

Elérhetőség: Online videótanfolyam

Leírás

Kinek szól a videósorozat?

Minden szülőnek, hiszen az aggodalom, a félelem, a szülői lét természetes része. Lehetetlen cél az, hogy örökre megszabaduljunk ezektől az érzésektől. Annál fontosabb cél, hogy tudjuk kontrollálni őket.

Könnyű beleesni abba a csapdába, hogy a félelmeinket, aggodalmainkat hagyjuk túlnőni magunkon. Csakhogy a félelem, az aggodalom nem jó tanácsadó. Vedd át az irányítást! Könnyebbülj meg. Láss tisztán. És így hozzál még jobb döntéseket.


Ki az oktató?

Ónodi Ágnes biológus, erőszakmentes, együttműködő kommunikáció tréner, mindfulness oktató, négy gyerek anyukája. Olvasd el a bemutatkozásomat itt.


Mit kapsz pontosan?

A videósorozat 10 részes:

  • 8 videóban,
  • összesen 70 percben kapod meg az Ágitól megszokott könnyen követhető összefüggéseket, szemléletes magyarázatokat és frappánsan működő trükköket.
  • Mindezt 2 meditáció egészíti ki hanganyag formájában, amik nagyon egyszerűek, nem igényelnek semmilyen meditációs jártasságot, mégis azonnal elképesztően hatékony no para eszközzé válnak a kezedben!

Vélemények

Reichardt Ágnes

"Nagyon hasznos! A Hordozóház csapatának köszönhetem, hogy minden történést örömmel élek meg, és fogadok el. Köszönöm, hogy vagytok"


Halász-Kecskés Judit

"A legjobbkor jött, sokszorosan megtérülő befektetés volt. Nagyon köszönöm! Ez már a 2. hordozó házas tanfolyam,amit megvásárolok és csak úgy, mint a mozgásfejlődésről szóló, elképesztően hasznos! Ági, mint egy jó barátnő kísér végig a folyamaton, aminek a végére új erőre kap az ember és parának se híre, se hamva.

Keresés