Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Óvári Enikő: A VBAC-titok

Ár:
5.500 Ft

Óvári Enikő, dúla, közgazdász, újságíró, VBAC-anya hiánypótló kézikönyve császármetszés utáni hüvelyi szülésre készülőknek.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Hiánypótló, magyar nyelvű kézikönyv született hazai, VBAC-támogató, elismert szakértőkkel, érintett anya tollából. Minden, ami VBAC, felkészülés, betegjogok, orvos- és kórházválasztás, test és lélek felkészítése, szülőszobai kommunikáció, statisztikák, ajánlások. 10 szakember (akiket a napokban itt bemutatunk nektek) praktikus tanácsok - dr. Gutmann Orsolya szülész-nőgyógyász szakmai lektorálásával, dr. Andrek Andrea pszichológus ajánlásával.


Magánkiadás, Budapest, 2022

160 oldal, puhatáblás · ISBN: 9786150155210


„Ez volt az én lélekgyógyító szülésem. Úgy érzem, azzal, hogy a kisebbik lányom természetes úton született, a nővére is újra megszületett, az én háborgó lelkem pedig megnyugodott” – ez az érzés, gondolat vezetett oda, hogy többet foglalkozzak a császármetszés utáni hüvelyi szülés témakörével, a hozzá kapcsolódó tévhitekkel. Egy gyermek születése életre szóló esemény, annak tapasztalata egy életen át elkísér minket, édesanyákat. Remélem, hogy a könyv sokaknak nyújt támpontot, kapaszkodót, segítséget, érzelmi támogatást ezen az úton.

Keresés