Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Nádas Eszter bemutatkozik

Nádas Eszter bemutatkozik Először azért akartam hordozni, mert úgy tetszettek azok a szép, színes kendők!

 Aztán amikor 2012-ben megszületett az első kisfiunk jöttem rá, hogy mennyi minden sokkal könnyebb hordozva. Amikor pedig a második kisfiunk született 2014-ben, azt tapasztaltam, hogy a hordozás egyenesen nélkülözhetetlen. Nélküle nem élnénk túl ezeket a napokat, hónapokat, éveket.

Egy ponton - amikor a nagyobbik fiam olyan kilenc hónapos lehetett - szerettem volna valamiben, ami ennyire egyértelműen része az életünknek, mélyebbre ásni, még-még tanulni róla. A tanfolyamvezetői képzésen ennél sokkal többet kaptam. Rengeteget tanultam az emberi kapcsolatokról, a babánkhoz való viszonyulásról, és saját magamról is. Aztán amikor először megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egy család megtalálja a számukra megfelelő megoldást, jöttem rá, hogy ez az, amit csinálni akarok. Hihetetlenül feltöltő meglátni újra és újra, amikor egy feszülten, kétségekkel telve érkező családban az arcok egyszer csak kisimulnak, és végre boldogan, szabadon tudják élvezni az együtt töltött időt! Annyi bizonytalanságot élünk meg a világban, főleg a kisbabás időszakban!

Célom, hogy az engem megkereső családok felé értő figyelemmel forduljak, és őket a saját útjukon támogassam.

Keresés