Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mindenhol állítható hordozót keresel?

Mindenhol állítható hordozót keresel?

Szűkítsük a hátrészt a baba terpeszméretéhez

Ezt akkor is megtehetjük, ha a hordozónak nincsen erre a célra saját, beépített alkatrésze. Létezik ugyanis a hordozókhoz egy olyan kiegészítő, ami ezt a célt szolgálja: a gumis szűkítőheveder.

Egy mozdulattal a hátrész aljára kapcsolod, egy mozdulattal beállítod, hogy mekkorát szeretnél szűkíteni - és készen is vagy. Bármikor átállítható, és amikor már nincsen rá szükséged, leveszed.

Ha szeretnéd mindezt nullköltséggel megoldani, végy egy pertlit, kösd a hátrész aljára abba a magasságba, ahol a baba térdhajlata lesz, és kösd meg úgy, hogy a hátrész alját behúzza annyira, amennyire szükséges. Így az állítás kicsit macerásabb, de az eredmény ugyanaz.


Szélesítsünk

Kinőtte a baba a hátrész szélességét? Több gyártó is készít szélesítőbetétet, ami többféle márkájú hordozóhoz jó. Kompakt és kényelmes megoldás, hogy a jól bevált hordozótokat még sokáig élvezhessétek!


Csökkentsük a magasságot

...hogy a baba kilásson vagy szabadon kitehesse a karjait? Mi sem könnyebb ennél! Amikor a babát fölveszed, igazítsd a popsiját a hordozóhoz képest lejjebb. Így a baba feneke mélyebb bugyorba kerül, ami nemcsak a térdek fölhúzását és a medencebillentést segíti, hanem a hordozó hátrészének magasságát is csökkenti!


Mindenhol állítható hordozók - beépített alkatrészek nélkül is?

Igen, jól érted! Apró, jól célzott gyakorlati megoldásokkal, esetleg valamelyik egyszerű kiegészítővel könnyedén rátok állítjuk a csatosokat, mei taiokat, legyen szó akár a hátrész magasságáról, akár a szélességéről. Kérdezd hordozási tanácsadónkat, szívesen segítünk!


Nem működnek jobban a beépített állítási lehetőségek?

Nagyon sok hordozót ismerünk, amelyekbe olyan állítási lehetőségeket épített be a gyártó, amik nem működnek jól. Vagy csak olyan tartományban működnek, amely tartományban a fönti módon, beépített alkatrészek nélkül is állíthatjuk a hátrész szélességét, magasságát.

És vannak olyanok is, amikben az állítási lehetőségek remekül működnek. Célszerűbb tehát a választásnál nem abból kiindulni, hogy a hordozóban vannak-e beépített állítási lehetőségek - hiszen ez önmagában még nem jelent semmit. Inkább az legyen a döntő szempont, hogy (beépített alkatrészekkel vagy anélkül) jól rátok állítható-e az adott hordozó, természetesen beleszámítva azt is, hogy a babát mikortól meddig szeretnétek hordozni vele.

Keresés