Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Manduca Sling rugalmas kendő - csoki

Ár:
21.900 Ft

Egyirányban rugalmas kendő hangulatos színekben, letisztult külsővel, biopamutból, a méltán népszerű Manducától.

 

Nem tudod, hogyan kösd magadra? Segítünk!

Cikkektanácsadástanfolyam.

 

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron? Kölcsönözz!

Elérhetőség: Rendelhető + ingyenes kölcsönzés
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
4.900 Ft

Leírás

A Manduca Sling
...biopamutból kötött, egyirányban rugalmas kendő, mely vékony, puha, kis és nagyobbacska babák hordozásához kitűnő. Az évtizedek óta működő német Manduca cég kitűnő minőségű, bio alapanyagokból készülő termékeinek egyike. Minden rugalmas kendő más és más. A Manduca Sling a vékony, finom, puha rugalmas kendők közé tartozik. Egyirányban rugalmas, azaz lényegében csak széltében nyúlik. Eredeti neve: Manduca Sling - chocolate.
Így néz ki
A kendő egyszínű sötétbarna. A két oldala színre, tapintásra, textúrájában tökéletesen egyforma, a két hosszanti széle azonban eltérő színű, így könnyen elkülöníthetők egymástól. Ez jól használható tájékozódási pont kendőkötözés közben. A kendő végei szépen elkeskenyednek, így könnyebb rá csomót kötni. A kendő közepét jelölő címke hasznos segítség a kötözéshez.  
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 9 kg-os testsúlyig.
A többi tulajdonsága
Anyaga, festése A kendőt 100%, GOTS minősítésű biopamutból kötik. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Méretei
  • hossza: 5,5 m
  • szélessége: 60 cm

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik!

Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.


Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

 
Virtuális támogatás hordozási tanácsadóinktól
Mit tud a rugalmas kendő? Melyik hordozóeszközt válasszam?

→ hordozóeszköz-választóprogram

→ összehasonlító táblázat a hordozóeszközökről

Kérdezz tőlünk e-mailben vagy a fb-oldalunkra írt üzenetben!
Személyes támogatás a hordozási tanácsadóinktól
Folyamatos és ingyenes hordozási tanácsadással várunk a Hordozóházban. Tanfolyamok és konzultációk a Hordozóházban vagy az otthonodban.

Videók

Keresés