Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Magyarinda rugalmas hordozókendő - narancs

Ár:
13.900 Ft
Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba. Magyar fejlesztés, magyar munka.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

 

Leírás

A Magyarinda család legpuhább tagja a legkisebbek hordozója lehet hónapokon át. Ha hordozós családdá váltok, később jöhet a többi Magyarinda is Szimplától az Óriásig...
Minden rugalmas kendő más és más. A Magyarinda puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású, viszonylag széles, minden irányban rugalmas kendő.


Így néz ki
A kendő teljesen egyszínű narancssárga. A kendő színe és visszája könnyen megkülönböztethető: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont akkor, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 12 kg-os gyerekméretig ajánljuk.
A többi tulajdonsága
Anyaga, festése
  • Anyagösszetétele: 95% pamut 5% lycra,
  • OekoTex 100 Fabric - Made in Turkey

A hordozó megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, a babahordozó egyetlen alkotóeleme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot.

Méretei

  • hossza: 5.50 m
  • szélessége: 60 cm

Videók

Keresés