Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Magyarinda rugalmas hordozókendő - oliva

Ár:
13.900 Ft
Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba. Ízig-vérig magyar!

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-21

Leírás

Magyarinda rugalmas kendő
Minden rugalmas kendő más és más. A Magyarinda puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású, viszonylag széles, minden irányban rugalmas kendő. A Magyarinda család legpuhább tagja a legkisebbek hordozója lehet hónapokon át. Ha hordozós családdá váltok, később jöhet a többi Magyarinda is Szimplától az Óriásig...

Így néz ki
A kendő teljesen egyszínű barna. A kendő színe és visszája könnyen megkülönböztethető: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont akkor, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig ajánljuk.
A többi tulajdonsága
Anyaga, festése
  • Anyagösszetétele: 95% pamut 5% lycra,
  • OekoTex 100 Fabric - Made in Turkey
A hordozó megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, a babahordozó egyetlen alkotóeleme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot. Méretei
  • hossza: 5.50 m
  • szélessége: 60 cm

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!
Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik! Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.
Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön
Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.
 
Virtuális támogatás hordozási tanácsadóinktól
Mit tud a rugalmas kendő? Melyik hordozóeszközt válasszam?

→ hordozóeszköz-választóprogram

→ összehasonlító táblázat a hordozóeszközökről

Kérdezz tőlünk e-mailben vagy a fb-oldalunkra írt üzenetben!
Személyes támogatás a hordozási tanácsadóinktól
Folyamatos és ingyenes hordozási tanácsadással várunk a Hordozóházban. Tanfolyamok és konzultációk a Hordozóházban vagy az otthonodban.

Videók

Keresés