Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

MAGYARINDA® - hordozós kabát - Harkály: fekete, piros

Akárhol is van a babád (elöl, csípőn, háton, pocakban vagy az oviban), a kabátod ügyesen alkalmazkodik hozzád, hozzátok!   

Leírás

A Magyarinda softshell hordozós kabát

Öt funkció, három hordozási pozíció: a gyermekeddel közös kabát elöl-, csípőn és háton hordozáshoz. Ugyanazt a kivehető bővítő betétet becipzározhatod előre, hátra, és a duplasoros cipzározásnak köszönhetően csípőre is. A betét várandós kismamáknak is jól jöhet, és gyerek nélkül is hordhatod: a betét nélkül van egy csinos télikabátod. A baba megnő, de a kabát megmarad!
Eredeti elnevezés: MAGYARINDA® - Hordozós kabát bővítő betéttel 2019 ÚJ! - BÉLELT Softshell - HARKÁLY


Hogyan használható?

Nem csak a baba nem fázik, de a Magyarinda a mamára is vigyáz: sem elöl-, sem háton hordozáskor nem marad szabadon a mellkasod, ill. a hátad, mert a kabát felső részét (a mellkasod, ill. a hátad felső részénél és a nyakadnál) utólag összepatentolhatod akkor is, ha már rajtatok van a kabát.

Ennek a megoldásnak köszönhető az is, hogy háton hordozáskor sem kell a kabátot a baba fején áthúzni! Csak felveszed, mint egy hagyományos kabátot, majd hátranyúlva a vállad fölött összekapcsolod a patentokat. Ugyanez a levételre is igaz: ha elaludt a babád, óvatosan le tudod venni a kabátot, nem kell a fején áthúznod semmit.

A baba nyakánál a nyílás mérete jól állítható: ha szűkebbre behúzod, ill. magasabbra patentolod, nem húz be a hideg, és így a kezét sem tudja kitenni a gyerek. Ha szükséges, bármikor egy mozdulattal bővebbre, szellősebbre veheted.
A kabát dereka és az alja szűkebbre vehető, hogy a hideg sehol ne szökjön be hozzátok. A karjában belül selyembélés található, így könnyen és gyorsan bújhatsz bele a kabátba.


Mennyire meleg?

A Magyarinda bélelt  hordozós kabát légáteresztő softshell anyagból készül, ami vízlepergető, kifele lélegzik, befele hőszigetel. A kabát bélése meleg, puha mikropolár. A bébiplüssel bélelt mamakapucni levehető, ha háton magasra teszed a babádat. Igazi anyakényeztetés a beépített félkesztyű, azaz a kézfejet burkoló mandzsetta, kis lyukkal a hüvelykujj számára. A hordozós betét tetején puha bébiplüss található a baba nyakánál, a petentolás módjával tudod beállítani, hogy ez mennyire védje, vagy éppen hagyja szabadon babádat.


A többi tulajdonsága

A kabát 40 C°-on, mosógépben mosható.
Hat méretben kapható: XS, S, M, L, XL, XXL

Figyelem!

Nem helyettesíti a hordozóeszközt! Ha babával közösen hordod, akkor a babát előbb babahordozó-eszközzel vedd magadra!

Keresés