Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

MAGYARINDA® - BŐVÍTŐ KIEGÉSZÍTŐ csatos hordozókhoz

Frappáns megoldás, ha akkorára nőtt a kicsid, hogy a csatos hordozód alul már keskenyebb az igazán kényelmesnél. Bővítőbetét a megszokott Magyarinda minőségben!

Leírás

A Magyarinda bővítő kiegészítő
a Magyarinda csatos hordozóhoz kifejlesztett szélesítőbetét. Használatával szélesebb lesz a kenguru test-részének az alja. Praktikus, és kényelmes kiegészítő, ha a hordozód test-része már nem támasztja alá a kellő hosszban a gyerek combját.
Milyen hordozóhoz használható?
A szélesítőbetét a Magyarinda csatos hordozókhoz készült. Minden Magyarinda modellhez illik:
  • Magyarinda Klasszik
  • Magyarinda Pro
  • Magyarinda Szimpla
  • Magyarinda Óriás
  • Magyarinda Kalandor
A tapasztalatunk szerint használható több más csatos hordozóhoz is.
A felépítése
A szélesítőbetétnek az a része, ami a gyerek combját támasztja alá egyszerre nagyon puha és erős - a gyöngéd és stabil támasztásért! A két puha szivacsos rész között feszülő rugalmas pamut membrán tökéletesen idomul a gyerek testéhez. Észrevétlenül akadályozza meg a toldalékrész szétcsúszását, miközben lehetővé teszi, hogy akár az Óriás Magyarindákat is bővíteni tudjuk vele. A szélesítőbetét mindkét oldalon 6-6 centiméterrel növeli meg a csatos hordozó test-részének alsó szélességét.
Hogyan működik?
A szélesítőbetét pár mozdulattal, egyszerűen és gyorsan fölrakható a hordozóra. Utána nincsen vele több dolgod: a csatosodat ugyanúgy használhatod, mint eddig, mégis szélesebben támasztja alá a gyereked combját.
Anyaga
  • 100% pamut
  • PE bélés

Megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, egyetlen alkotóeleme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot.

Videók

Keresés