Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Lansinoh bimbóvédő 2db

Ár:
3.290 Ft
1.974 Ft
Vékony, szilikon bimbóvédő, szoptatásbarát kialakítással mellrehelyezési nehézségek esetére. Bimbóvédő használata vagy vásárlása előtt mindenképpen kérd ki szoptatási tanácsadó véleményét!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Lansinoh bimbóvédő
...vékony szilikonból készült. A felső része csapott, hogy a baba orra szopás közben hozzáérhessen a mell bőréhez, és szopás közben érezhesse az anya illatát. A bimbórész átmérője: 24 mm. A készlet része egy műanyag tárolódoboz is.
A bimbóvédő szoptatásbarát használata
A bimbóvédőre ritkán, olyan esetekben van szükség, amikor a baba nehezen vagy egyáltalán nem tudja bevenni a mellet, és hosszas, szakszerű, bimbóvédő nélküli próbálkozás sem vezet eredményre. Ezekben az esetekben is csak néhány szoptatás alkalmával van szükség a bimbóvédőre. Hasznos lehet még cumizavaros baba mellre történő visszaszoktatásában is. Bimbóvédő használata vagy vásárlása előtt mindenképpen konzultálj szoptatási tanácsadóval! Hívd Toma Ildit, a hordozo.hu IBCLC szoptatási tanácsadóját: 30/297-93-18, tomaildi@hordozo.hu!
Ha így használod, az megzavarhatja a szoptatást, veszélyezteti a szoptatás sikerét
A bimbóvédő funkciója - a nevével ellentétben - nem a sebes bimbó védelme vagy a kisebesedés megelőzése! A sebes mellbimbóra van más megoldás, olyan, ami a sebesedés okát szünteti meg, és nem jár mellékhatásokkal. Ha a bimbóvédőt nem megfelelő helyzetben és módon használod, az kockáztatja a szoptatás sikerét. Ha gondod van a szoptatással, ha fáj a szoptatás, ha sebes a melled vagy félsz, hogy az lesz, ha bimbóvédőt szeretnél használni, mielőbb konzultálj szoptatási tanácsadóval! Hívd Toma Ildit, a hordozo.hu IBCLC szoptatási tanácsadóját: 30/297-93-18, tomaildi@hordozo.hu!

Keresés