Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

KisKise fürdős karikás kendő

Ár:
9.900 Ft

Okos segítség vízparti nyaraláshoz, uszodába, vagy éppen kisbabás közös zuhanyzáshoz ez az igen könnyű, lyukacsos anyagú karikás kendő. Nem szívja be a vizet, éppen ezért nagyon könnyen szárad, és vizesen is könnyű marad, nem nehezedik el.

Hossza: 2 méter

Teherbírása: 15 kg

Leírás

Okos segítség vízparti nyaraláshoz, uszodába, vagy éppen kisbabás közös zuhanyzáshoz ez az igen könnyű, lyukacsos anyagú karikás kendő. Nem szívja be a vizet, éppen ezért nagyon könnyen szárad, és vizesen is könnyű marad, nem nehezedik el.

Anyaga: 100% poliészter.

Hossza: 2 méter.  

Színe: világoskék.

Teherbírása: 15 kg.

Figyelem! Egyes képekkel ellentétben a karikás kendőn műanyag karika van!

A KisKise fürdős kendőt vízben való használathoz fejlesztették ki, szárazon való hosszú távú hordozásra nem alkalmas.

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik!

Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.


Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.


 

Keresés