Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kiegészítő párnaszett Fizio és Hudi hordozóhoz Love Radius - fekete

Ár:
4.500 Ft
Tarkótámasz és magasítópárna, hogy a Fizio és a Hudi a legkisebbeknek is jó legyen. No, meg hogy a nagyobbacskák a lehető legkényelmesebben utazhassanak háton!
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A Fizio kiegészítő párnaszett
A Fizio (Love Radius PhysioCarrier) és a Hudi csatos kengurukhoz használható kiegészítő. Tartalmaz egy magasítópárnát és egy párnázott tarkótámaszt. A párnák a hordozókhoz passzoló színekben kaphatóak.
A tarkótámasz
Finoman és stabilan megtámasztja a kisbaba tarkóját. Bármikor kivehető/berakható a helyére a Fizio vagy a Hudi csatos hordozó hátrészének a fölső részén. A két oldala erős patenttal rögzíthető.
A magasítópárna
A legkisebbeknek is biztosítja a hordozáskor elvárt kényelmes, biztonságos és egészséges pozíciót a Fizio vagy Hudi csatos hordozóban. Puhán és stabilan alátámasztja a kisbabát. Ha háton hordozáshoz használod a magasítópárnát, akkor a gyerek magasabbra kerül a hátadon. Így jobban kilát a vállad fölött, ha éppen ott szeretne kukucskálni. És kényelmessé teszi a hordozást azoknak, akik szeretik, ha magasabban van a hátukon a gyerek súlypontja.
Mekkora babához használható?
A Fizio a magasítópárnával együtt jó a babának újszülött kortól kb. addig a méretig, mint amekkora egy átlagos négyhónapos baba. Az átlagos négyhónapos baba méretétől fölfelé a Fizio használható a magasítópárna nélkül is. A magasítópárna egy-másfél éves korig használható, ha élvezni szeretnénk az előnyeit.

Videók

Keresés