Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kiegészítő párnaszett Fizio és Hudi hordozóhoz Love Radius -szafari

Ár:
4.500 Ft
Tarkótámasz és magasítópárna, hogy a Fizio és a Hudi a legkisebbeknek is jó legyen. No, meg hogy a nagyobbacskák a lehető legkényelmesebben utazhassanak háton!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Fizio kiegészítő párnaszett
A Fizio (JPMBB PhysioCarrier) csatos kenguruhoz használható kiegészítő. Tartalmaz egy magasítópárnát és egy párnázott tarkótámaszt. A párnák a hordozókhoz passzoló színekben kaphatóak. A színt válaszd ki a fönti legördülő listából!
A tarkótámasz
Finoman és stabilan megtámasztja a kisbaba tarkóját. Bármikor kivehető/berakható a helyére a Fizio csatos hordozó test-részének a fölső részén. A két oldala erős patenttal rögzíthető.
A magasítópárna
A legkisebbeknek is biztosítja a hordozáskor elvárt kényelmes, biztonságos és egészséges pozíciót a Fizio csatos hordozóban. Puhán és stabilan alátámasztja a kisbabát. Ha háton hordozáshoz használod a magasítópárnát, akkor a gyerek magasabbra kerül a hátadon. Így jobban kilát a vállad fölött, ha éppen ott szeretne kukucskálni. És kényelmessé teszi a hordozást azoknak, akik szeretik, ha magasabban van a hátukon a gyerek súlypontja.
Mekkora babához használható?
A Fizio a magasítópárnával együtt jó a babának újszülött kortól kb. addig a méretig, mint amekkora egy átlagos négyhónapos baba. Az átlagos négyhónapos baba méretétől fölfelé a Fizio használható a magasítópárna nélkül is. A magasítópárna egy-másfél éves korig használható, ha élvezni szeretnénk az előnyeit.
A videó bemutatja a párnaszett használatát
...és az újszülött hordozását a Fizióban.

Videók

Keresés