Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Love Radius Basic rugalmas kendő - tetkós kárminvörös

Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba!

A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ cikkek
→ tanácsadás
→ tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

A Basic hónapokon át kényelmesen ölelő, mindennapi társatok lehet
Minden rugalmas kendő más és más. A Basic puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású minden irányban rugalmas kendő. A Love Radius, korábban Je Porte Mon BéBé (= JPMBB) cég terméke - a jól megszokott francia design és minőség. Eredeti neve: La Basic JPMBB - tattoo carmin rouge.
Így néz ki
A kendő egyszínű vörös. A két oldala egyforma színű, de a színoldal közepén egy vagány tetkós minta van. A kendő színe és visszája könnyen megkülönböztethető: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont akkor, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom. A kendőn található színes felirat jól mutatja a kendő közepét, ami segítség a kötözéshez.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig ajánljuk. A kendő nagyobb súlyt is elbír, ám a szélessége maximum ekkora gyerek hordozására teszi alkalmassá.
A többi tulajdonsága

Anyaga, festése A Basic 95% pamutot és 5% elasztánt tartalmaz: így született meg ez a rugalmas, légáteresztő anyag, az ún. francia frottír ("french terry"), melyet kizárólag a Love Radius cégnek kötnek. Éppen ezért semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt.

Méretei

  • hossza: 4.60 m
  • szélessége: 50 cm

Videók

Keresés