Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Love Radius Basic rugalmas kendő - kárminvörös

Ár:
14.600 Ft
Bársonyosan puha, könnyű és erős, minden irányban rugalmas kendő - szuper belépő a hordozós mindennapokba!

A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ cikkek
→ tanácsadás
→ tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

Leírás

A Basic hónapokon át kényelmesen ölelő, mindennapi társatok lehet

Minden rugalmas kendő más és más. A Basic puha, finom, közepes vastagságú, mégis jó teherbírású minden irányban rugalmas kendő. A Love Radius, korábban Je Porte Mon BéBé (= JPMBB) cég terméke - jól megszokott francia design és minőség. Eredeti neve: La Basic JPMBB - rouge carmin.


Így néz ki
A kendő egyszínű kárminvörös. A két oldala egyforma színű, de a színe és a visszája könnyen megkülönböztethető egymástól: a színe homogén, sima tapintású, a visszáján látszódnak és kézzel is érezhetőek a kötött kelmékre jellemző finom hurkok. A két hosszanti széle azonos színű, mégis könnyen elkülöníthető egymástól. Méghozzá azért, mert a kendő szélei a visszája felé pöndörödnek, ami kézzel is tapintható. Ez nagyon jól használható tájékozódási pont akkor, amikor kendőkötés közben fölmerül a kérdés, hogy vajon a kendő melyik szélét fogom. A kendőn található színes felirat jól mutatja a kendő közepét, ami segítség a kötözéshez.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 10 kg-os gyerekméretig ajánljuk. A kendő nagyobb súlyt is elbír, ám a szélessége maximum ekkora gyerek hordozására teszi alkalmassá.
A többi tulajdonsága

Anyaga, festése A Basic 95% pamutot és 5% elasztánt tartalmaz: így született meg ez a rugalmas, légáteresztő anyag, az ún. francia frottír ("french terry"), melyet kizárólag a Love Radius cégnek kötnek. Éppen ezért semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt.

Méretei

  • hossza: 4.60 m
  • szélessége: 50 cm

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik!

Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.


Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

 
Virtuális támogatás hordozási tanácsadóinktól

Mit tud a rugalmas kendő?

Melyik hordozóeszközt válasszam?

→ hordozóeszköz-választóprogram

→ összehasonlító táblázat a hordozóeszközökről

Kérdezz tőlünk e-mailben vagy a fb-oldalunkra írt üzenetben!


Személyes támogatás a hordozási tanácsadóinktól

Folyamatos és ingyenes hordozási tanácsadással várunk a Hordozóházban.

Tanfolyamok és konzultációk a Hordozóházban vagy az otthonodban.

Paraméterek

Márka Je Porte Mon Bébé (JPMBB)
Súlyhatár kb. 10 kg-ig
Típus rugalmas
Kötözős-e igen
Anyag kevertszálas
Rugalmasság minden irányban rugalmas
Méret születés pillanatától

Videók

Keresés